Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  úterý 16.4.2024, svátek má Irena 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 29. 1. do 4. 2. 2007

29.01.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 29. 1. do 4. 2. 2007Planeta rozumu a komunikace Merkur vstoupí v pátek 2. 2. 2007 v 10:19hod do znamení Ryb.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Již ke konci minulého týdne jste cítili velkou potřebu přátel. Nepodlehněte ale sebeklamu nepostradatelnosti a chuti všude stát v čele diskusí. Vládce vašeho znamení Mars naznačuje, že v tyto dny se energicky projeví vaše pracovní ambice. To sebou ale nese i velké pracovní nasazení a vy byste velmi lehce mohli přecenit své síly. V oblasti intimních vztahů je pro vás tento týden milí Berani trošku tajemný. Pokud se zamilujete, sice se bude jednat o pěkně "ohnivé“ milostné vzplanutí, které ovšem zatím budete muset z nějakých důvodů tajit. Ke konci týdne mnohé Berany čeká za jejich plné nasazení povýšení, ale určitě všichni z vás pocítí větší chuť na sex a erotiku. Nicméně pro Berany narozené v prvním dekanu od 21. 3. do 31. 3. platí, že problémem se tento týden může stát přehnané sebevědomí nebo silná ctižádost, nerespektování hranic a vlastních možností...



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Blahodárný vliv planety změn pocítí zejména narození v 2.dekanu, tj. 1. 5. až 10. 5. Konstelace vás budou neuvěřitelně popohánět kupředu. Je to pro vás tedy období, které by mohlo splnit nejedno vaše přání. Pokud něco ve svém životě chcete změnit, využijte této přízně! Nápomocny vám budou i šťastné náhody, uvědomíte si, co je pro vás prvořadé a co můžete s přehledem "zahodit“! Vládkyně vašeho znamení je v inspirativním znamení Ryb a vy to pocítíte samozřejmě v partnerském vztahu. Vášeň a prudkost se bude střídat s romantikou, něhou… Intuitivně jste díky tomuto tranzitu schopni vyřešit i ten nejspletitější problém. Tento tranzit vám ale dává i šanci reprezentovat se ve společnosti. Dají se předjímat náhlá seznámení. Zejména ke konci týdne se mnozí nevyhnou prudké zamilovanosti, ale také velké idealizaci vztahu. Může se jednat i o nové přátelství, nebo se můžete nadchnout pro nějaký spolek, etc… Budete totiž pod vlivem konstelace, která vyvolává rychlé a nečekané zvraty situací, které zpočátku vypadají pozitivně a přínosně., ale zanedlouho se to otočí ve váš nezájem...



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Pondělní ráno si vychutnáte s Lunou ve vašem znamení. Pokud začnete mít hned v dopoledních hodinách pocit, že se vám např. spolupracovníci snaží vyhýbat, nedivte se. Spíše si všímejte, jakými proudy slov a spoustou informací je zahrnujete. Budete k nezastavení, takže pro lidi ve vaší blízkosti budou pouze dvě možnosti. Prchnout před vámi, anebo poslouchat vaše proslovy, kterým nebudou rozumět. Naštěstí ještě v pondělí Luna přejde do následného znamení Raka, takže snad zas tak moc škody okolo sebe nenaděláte. Pokud jste s někým v soudním sporu nebo ve při okolo financí, tento týden a ještě několik dnů v týdnu příštím vám v této oblasti přeje. A to jak vyhrané spory točící se okolo financí, tak i vyřešení případných sporů se společníky ve firmě, etc… Ale mnohé ukazuje ještě na jednu a to velmi milou věc… Jste v období, kdy máte možnost zbavit se všech psychických tabu, vztahujících se k sexualitě, intimnostem… A to není špatné, co říkáte Blíženci..?!?



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
V pondělí budete obtížně hledat vnitřní klid a vyrovnanost. Navíc v noci vstoupí Luna do vašeho znamení, takže další dny můžete prožít dvěma způsoby. Nechat se citově zanášet za mantinely snášenlivosti, anebo zde je druhá možnost – shromáždit okolo sebe všechny členy rodiny, popovídat si s nimi, a třeba naplánovat jarní prázdniny, dovolenou. Zvolte druhou možnost, neb to je jediná šance, jak se vyhnout sentimentálním splínům. Další konstelace ukazují, že by se zejména od čtvrtka mohli začít vyhrocovat názorové debaty v partnerství. To co delší dobu potlačujete, bude chtít ventil. Dbejte na to, aby debaty nesklouzly k agresivitě, neb to může dokonce nabourat i stabilní vztah… Do popředí vystoupí finanční příjmy vašeho partnera či společníků. A objeví se ještě jedna zajímavá věc – začnete se zajímat o hlubší otázky duchovního významu, smyslem života, světem, který existuje mimo oblast našich pěti smyslů.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Chcete udělat něco pro svoje zdraví? Tento týden je jako stvořený udělat pořádek na pracovním stole, ve své duši, a v neposlední řadě byste měli začít pečovat i o svoje tělo. Zajít na masáž, zaplavat si v bazénu a večer po příjemné sauně si dopřejte i kapičku ostřejšího moku. Zapomeňte tento týden na vypočítavost, a pokud uděláte někde chybu, přiznejte to, nesvádějte svoje pochybení na ostatní. Procházelo-li vám to předešlá období, tento týden by vám to některý z kolegů vrátil i s úroky. Snažte se naslouchat druhým, zejména svému partnerovi. Již delší dobu se vám snaží něco sdělit. Tento týden máte možnost najít soulad mezi tím, co od druhých dostáváte a tím, co jim sami poskytujete. Zde máte deficit, který konečně můžete srovnat. Mrzutí budete v pátek a to díky úplňku. Nebudete-li se cítit dobře, nechte si zkontrolovat krevní tlak. V pátek a v sobotu omezte kávu, alkohol a přesuňte aktivity, které vyžadují vaše stoprocentní nasazení až na příští týden.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Radost, hravost, podnikavost a chuť i energie využít každou chvilku k nějaké aktivitě, tak to jsou krásné atributy pro tento týden, co říkáte milé Panny! Ale nezapomeňte, že každý má své meze, a vy nejste výjimkou! Sebepřeceňování, chuť občas i riskovat. Tak to je obrácená "mince tohoto týdne. Velice lehce se to totiž může otočit v nepromyšlenou investici, nesmyslné utrácení. V pátek vstoupí vládce vašeho znamení Merkur do znamení Ryb, či-li protilehlého znamení. Asi to ucítíte oslabením energie, na stranu druhou vám notně bude unikat realita, neb tu vystřídá "růžové vidění“… Na stranu druhou se vám zvýší intuice, představivost, takže na dálku "uslyšíte kapat vodovodní kohoutek" souseda. Využijte toto období, zajděte občas za kulturou, kupte si novou knihu… Důležité v tomto období bude nenechat se unášet fantazií, a pokud máte v období Merkura v Rybách před nějakým důležitým rozhodnutím, ověřte si informace z několika stran.



Váhy (23. 9. – 23.1 0.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Váš horoskop ukazuje na velkou aktivitu ve vztahu k vašemu bydlení. Budete překvapovat rodinu svým neustálým přerovnáváním věcí ve skříni, dá se předpokládat, že vaší aktivity nebude ušetřen ani nábytek a tak se lehce může stát, že občas někdo něco bude hledat a nenajde…. Na to si dejte pozor, protože byste lehce z perfektně uklizeného bytu a nově uspořádaného nábytku mohli udělat ostatním z domova bludiště! Ke konci týdne a během víkendu s vámi zacvičí emoce a city… Bude se jednat o náhlé změny, a to nejen vaší nálady. Z ničehož nic se vám zalíbí nějaká nabízená pracovní příležitost, nebo se rozhodnete změnit pracovní podmínky ve firmě, etc. Ale stejně tak rychle jako vzplanete a provedete hned změny, takovou intenzitou se vaše nadšení záhy ochladí, až k bodu mrazu… Tak si dejte pozor na jakékoliv změny a týká se to i nějaké diety, či ozdravného režimu. Všechno co od pátku započnete, nebude mít dlouhého trvání, takže to bude naprosto zbytečně vynaložená energie.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Pokud se budete tento týden dostávat do hádek či nepříjemných slovních půtek, na nikoho neházejte "černého Petra" neb si za to budete moci vy sami… Zejména ve vztahu k sourozencům a sousedům se zdržte jakýchkoliv disputací, protože se velice snadno necháte strhnout k hádce. Energii věnujte raději citové oblasti, neb zde vám a to velmi přeje planeta lásky Venuše… V lásce tedy budete mít štěstí, dejte ale pozor, abyste neměli o protějšku mylnou představu. Jste v období, kdy by nebylo moudré opomíjet či nereagovat na nabídky, zejména co se týče pracovních příležitostí a výdělku. V této oblasti máte otevřené dveře, a to možnost jak materielního polepšení si nebo finančně lákavé pracovní příležitosti. Ke konci týdne budete citlivější víc než jindy a ve větší míře začnete projevovat své emoce. Daleko víc než v jiných obdobích se přimknete myšlenkami na vaši rodinu a domov.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Jupiter ve vašem znamení vám stále přeje, dodává sebevědomí. Na stranu druhou se začne projevovat až přílišná benevolence k financím a tak se občas zamyslete, zda až příliš nejste velkorysí. Spíše příhodných konstelací využijte např. k žádosti o zvýšení platu, prostě jednejte tak, abyste dosáhli vylepšení vaší finanční situace, ať půjde o sehnání vedlejšího výdělku, zahájení podnikání, pokud po něčem toužíte, ale nedostává se vám hotovosti, toto je pro vás období příznivé i pro nákup na splátky.
Tento týden je také vhodný k urovnání vztahů se sourozenci, či sousedy. Nevyhnete se huti cestovat a to zejména ve spojitosti s vaší rodinou, rodiči… Možná že vás na myšlenku podívat se do kraje kde jste vyrůstali, přiměje vzpomínání nad albem. Rodný kraj, uličky a stráně kde jste trávili dětství se vám tento týden nejednou promítne "před očima" jako film...



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Planeta Mars ve vašem znamení je pobídkou opustit křeslo u TV a vyběhnout občas do přírody. A věřte, že to pro vás bude to nejlepší, neb další konstelace naznačují, že jste v období, kdy do popředí vašich myšlenek se neodbytně začnou drát pochybnosti o penězích. Ať už jejich nedostatečnost bude skutečná nebo domnělá, vyjde to nastejno, neb to v průběhu týdne může přerůst až v prudké pocity závisti vůči financím ostatních. Ke konci týdne vaše opatrnost a neopodstatněný strach z budoucnosti může narůst do obřích rozměrů. Nebuďte na sebe přísní, nevrčte ani na partnera. Vaše podvědomí za pomoci Luny si s vámi bude pohrávat, ale jen takovou intenzitou, jakou vy sami připustíte. Pokud rozbouřeným emocím dáte volný průchod, dostaví se k tomu všemu citový chlad, nedostatek něžnosti a dotyků, přepracovávání, nezájem o sex a intimní kontakt. To se týká zejména pátku 2. 2.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Všem, kteří slaví tento týden narozeniny, přeji vše nejlepší!
Již od minulého týdne máte mírně zamlžené vnímání. Proto je pro vás nutností prověřovat veškeré informace, jinak si můžete nadělat sami zmatky nepravdivým výkladem psaného či mluveného. Na stranu druhou vám nechybí rychlost myšlení. Právě o tu rychlost jde, protože občas i vy sami můžete právě tou přímostí a rychlostí uvést nejen sebe ale i jiné lidi v omyl. Proto bude rozumné i například dopisy před odesláním dvakrát zkontrolovat. Od čtvrtka bude dobré krotit jakékoliv nápady a pohnutky, jak si polepšit finanční situace. Navíc se budete muset držet zpátky při nákupech, odolávat chuti koupit vše, co jste kdy chtěli mít, nebo přinejmenším přehnaně utrácet za věci, které jsou „in“ a věcí prestiže… Během úplňku, v pátek 2. 2. nepodnikejte nic náročného a šetřete své síly.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Milé Rybky! Venuše ve vašem znamení ještě zvyšuje vaše charisma, ale pocítíte tlak, potřebu milovat a být milováni… Většinu času se proto bude nacházet buďto ve stavu zamilovanosti nebo naopak odmilovanosti. Jak která Rybka… Během pobytu planety lásky ve vašem znamení tj. do 21. 2. budou vaše dušičky citlivé, ale tím pádem daleko víc zranitelné. Pamatujte, že nyní vládne vašemu rozumu srdce a to k vám může přitahovat i lidi, kteří se to budou snažit využít. V běžném životě neznáte omezení a zahrnujete lidi ve vaší blízkosti všemi svými city a pocity. Spolu s milující Venuší toho ale může být přespříliš… Je to totiž o ryzí lásce ale také nebezpečí, že touha vás zanese do světa iluzí, ze kterého když se vrátíte, přinese zklamání. Proto je pro vás víc jak nutností v tomto období opětovně si připomínat, že dokonalost není jenom ideál.



Vypracovala Naďa &Smídová  http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0248 s