Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 19. 3. do 25. 3.

19.03.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 19. 3. do 25. 3.Slunce ve středu 21.3. vstoupí do znamení Berana, Venuše je od 17. 3. 2007 22:57 hod. ve znamení Býka. Merkur se nachází ve znamení Ryb. Mars setrvává ve znamení Vodnáře až do 6. 4. 2007 9:39 hod. Saturn je stále retrográdní a to až do 19. 4. 2007. Novoluní nastane v pondělí 19. 3. 3:44 hod. ve znamení Ryb.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Nějaké tajemství vám poodhalí pondělní NOVoluní. Pokud vás nějaké události v minulosti držely zpátky a nedovolily vám se plně projevit, nyní dostáváte možnost rozpoznat proč se tak dělo a zbavit se jejich vlivu. To vás může přivést i k chuti poznat věci "za oponou", takže se dá předjímat, že se ve vás probudí zájem například o okultismus, astrologii, etc… Navíc bude Luna od pondělního rána ve vašem znamení, a to až do středy, kdy ráno v 6:17hod vstoupí do následného znamení. A právě díky Luně se vám nálada bude přelévat od nostalgie k melancholii. Budete mít tendenci se řídit vlastním hlasem, ale ten bude podobný jarnímu počasí, takže budete uvádět do zmatku nejen sebe, ale i lidi okolo vás… Ve středu 21. 3. po půlnoci 1:18hod vstoupí Slunce do vašeho znamení. Takže si začnete užívat jeho blahodárného vlivu. A věřte milí Berani, pocítíte to nejen na svojí stále se zvyšující kondičce, ale dobrou náladu a úsměvy budete rozdávat i na ulici…



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Přehodnocení nějakého dlouhodobějšího projektu či plánu vás přinutí pondělní NOVoluní. Je zde i možnost, že tento den změní vaše celkové směřování a vy se začnete soustředit na nějaký jiný cíl.
Milí Býci, milujete všechny radosti života a při tranzitu Luny ve vašem znamení od středy 21. 3 ráno až do pátečního rána k tomu přibude i touha a potřeba jistoty, klidu. Samozřejmě že u některých jedinců se tyto dny neobejdou bez projevů umíněnosti, sobectví a hrabivosti. Pokud máte v plánu něco započít, zvláště jestli je to dlouhodobější akce, tyto dny jsou přímo skvělé k realizaci. Dávejte si v tyto dny pozor i na svoje majetnické sklony! Planeta lásky Venuše přeje tento týden Býkům narozeným v prvním dekanu zejména 22. 4. až 29. 4. a je jasné, že ve vás vyvolá silnou touhu po lásce, po druhém pohlaví…



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Do oblasti kariéry, profese, zaměstnání, soustředí vaši pozornost pondělní NOVoluní. Zvýší vaši ctižádost, ale také si posvítí na vaši pověst, autoritu, etc.. Novoluní vám pozvedne sebevědomí, a věřte – co si v tento den uvaříte či zasejete-> budete sklízet celý další půlrok! Tak plánujte, jednejte, nezůstávejte laxní, ať máte další půlrok nějakou "úrodu"! Nečekaná ale velmi příjemná setkání čekají v pondělí a v úterý Blížence narozené ve třetím dekanu, zejména 19. 6. až 21. 6. Ale pro všechny Blížence je dobrou zprávou to, že díky příznivým konstelacím vládce vašeho znamení se dají předjímat milostná setkání, větší touha po druhém pohlaví. Navíc bude notně podněcována vaše zvědavost. Neuspokojí vás povrchní informace, všemu se budete snažit proniknout "až na kost“… Luna vstoupí do vašeho znamení v pátek 7:08hod a pod její taktovkou strávíte skoro celý víkend, neb až v neděli dopoledne přejde do následného znamení. Tak pamatujte, že víkend je určen k odpočinku a nenechte se unášet roztěkaností, neklidem, sklonem dělat mnoho věcí najednou.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Zvýšenou aktivitu okolo cestování, vzdělávání vám nese Novoluní, které nastane v pondělí v noci. Některé Raky nasměruje na esoteriku, hermetiku. Tuto noc se vám mohou zdát zajímavé, živé sny, myšlenky i v dalších dnech se vám budou často toulat světem představ, snů, ideálů…. Bude to taktéž malá prověrka vašeho zdravotního stavu, zejména cévního systému. Velkou roli může sehrát u některých Raků cizina, cizinci etc. Příliv nové energie po celý týden bude proudit do žil Rakům, kteří se narodili ve třetím dekanu, tj. 15. 7. až 20. 7. Mírně krušným dnem bude pro vás všechny čtvrtek. Zejména ty citlivější z vás bude popadat vztek naprosto nečekaně, nic nepůjde tak, jak si naplánujete. Troška opatrnosti v tento den taky nebude na škodu. V neděli v 10:51hod vstoupí Luna do vašeho znamení, což je pro vás vždy signálem shromáždit okolo sebe svoje blízké, rodinu. Takže tento den si užijete po boku s těmi, které máte rádi.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Stát rovnýma nohama na zemi a věnovat se věcem, které jste v minulosti zanedbali, vás přinutí Novoluní v pondělí. Zejména zvýrazní finance, které nějakým způsobem sdílíte s někým jiným. Proto - a dobře vám radím – zkontrolujte všechny listiny oproti uskutečněným platbám, ať se to týká plateb pojistného, daní. Ve středu vstoupí vládce váš vládce Slunce do znamení Berana. U mnohých to bude pobídka začít rozšiřovat svoje vědomosti, patrně budete v dalších týdnech i více cestovat. Pokud již delší dobu přemýšlíte o nějakém druhé pojištění, v těchto se určitě rozhodněte správně. jediné co může kazit vaše image Lva – krále, je přeceňování vlastní osoby, povyšování se nad druhé. U mnohých Lvů se může otevřít i téma nějakého tajného nepřátelství. Dbejte až do konce měsíce o svoje srdíčko, dodržujte pitný režim, snažte se mít každodenní dávku pohybu na čerstvém vzduchu.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Soustředit pozornost na partnerské vztahy vám umožní pondělní NOV. A je jedno zda se jedná o profesní nebo osobní. Ať už se to projeví jakkoliv, věnujte tomu pozornost, neb se patrně vynoří nějaké důležité téma, které ten konkrétné vztah ovlivní. Může se jednat o pracovní ale i intimní, ale také se může něco začít dít okolo smluv a dohod. Všechny vztahy, které navážete za tohoto období – v intimní sféře budou velmi citové, v pracovní sféře – silné a pevné. V každém případě se bude jednat o výrazné partnerství. Celým týdnem se bude prolínat veselost, lehkost, společenské aktivity, návštěvy. Je pravdou také to, že těchto sedm dní vám dává možnost svým jasným rozumem a ostrým jazykem vyřešit spoustu věcí, na které jste v minulých týdnech neměli energii, takže se nedivte se, když úplnou náhodou se vyjasní to, nad čím už delší dobu koumáte.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
V pondělí v noci nastane NOVoluní a odstartuje období, které vám vnese změnu do vašich dennodenních záležitostí a pracovní rutiny. Bude dobré se objednat na zdravotní prohlídku, a pokud nejste zvyklí cvičit, a máte to v plánu, tak tyto dny se vám přímo nabídnou, abyste mohli začít. Lze předpokládat, že nějaké změny nastanou na vašem pracovišti. Až do pátku budete pod vlivem konstelací, které se vyznačují tím, že během jejich vlivu často dochází k znovuobnovení vztahů či smluv. Po něčem silně zatoužíte, jenže nebudete přesně vědět, proč. Vztahy neberte na lehkou váhu, ale pamatujte - nemusíte vědět každou minutu o tom, co váš partner nebo partnerka dělá. Zejména během víkendových dnů si budete muset dát pozor na žárlivost, ale je pravdou že můžete prožívat v tyto dny další extrém a tím je vyhledávání pouze sexuálních dobrodružství.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Novoluní v pondělí soustředí vaše aktivity k dětem, všemu co vám dělá radost i k vašim koníčkům. Zvýší se i váš sex-apeal a sexualita, toto novoluní vám přeje i v oblasti rozkoší. Od úterý odpoledne jednejte velmi obezřetně, snadno se totiž může stát, že budete zbytečně ztrácet energii v boji s větrnými mlýny nebo že budete prosazovat něco, co nebude reálné. Kritickým dnem je pro vás čtvrtek. Raději se „udržte“ a snažte se nerozpoutávat hádky. Budete-li cestovat, hlídejte si zavazadla, ať je někde nezapomenete, obezřetnost bude nutná i při placení. Ke konci týdne a zejména během víkendu vám může chybět v oblasti mezilidských vztahů trošku pohyblivosti a optimismu. Do rozporu se mohou dostat rodinné a profesní povinnosti. Budete mít totiž tendenci se upnout k činnostem, které ostatním mohou připadat nesmyslné nebo tajnůstkářské – prostě divné.


Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Spoustu nových události a aktivit, které se budou týkat Vašeho domova, rodiny a prostředí kde žijete, vám přinese pondělní NOVoluní. Do popředí se dostane váš domácí i osobní život, což pro vás znamená spoustu rozruchu. Může se to týkat rekonstrukce bytu, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání. Mnozí z vás si v tyto dny vzpomenou na svoje rodiče či prarodiče, tak alespoň zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět! Po všechny dny tohoto týdne budete cítit, jak vaše energie neustále nabírá na síle! Budete mít totiž velkou podporu planety Mars do něčeho se vrhnout a vládce vašeho znamení vás vždy nasměruje tím nejlepším směrem. Ke konci týdne určíte, zatoužíte po relaxaci, odpočinku, nic nedělání. Ponoříte se i do snění vzpomínání… Střelci narozeni 11. 12. až 15. 12. si stále ale musí hlídat impulsivnost, tendenci vrhat se do aktivit bez rozmyslu. Na momentální nápady nedejte! To je totiž jediná ochrana jak se vyhnout následným ztrátám, konfliktům…



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Zvýšenou pozornost a aktivity k vašemu domovu, bydlení, rodině si od vás bude žádat pondělní NOVoluní. Také se prověří vaše vztahy se sourozenci, příbuznými i sousedy. Pokud vám bude připadat, že pouze zběsile "šlapete do pedálů", nepodlehněte tomu, neb tímto novoluním něco zasejete, co sklidíte za 2 týdny… Tak se snažte!!! I pro vás je více méně kritickým dnem čtvrtek. Tento den vám ubere pocit jistoty, ba naopak, ještě vám způsobí zábrany v projevu radosti, erotiky. Během víkendu můžete postrádat lehkost a nadhled v oblasti mezilidských vztahů, optimismus. Na vině budou nejasnosti a rozpory mezi profesními a rodinnými povinnostmi. Příčinou může být i vaše neschopnost říci nadřízeným jasné "ne" v případě, že během týdne na vás budou "nakládat" daleko víc pracovních povinností než můžete stihnout a tak se to budete snažit dohnat doma, během volných dnů.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Nějaké téma okolo financí poodhalí pondělní NOVoluní a tak je jasné že vaše myšlenky se v průběhu celého týdne budou točit i okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot. Jsou to pro vás skvělé dny k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Díky NOVu si uvědomíte, co opravdu potřebujete, co vám schází, čeho si nejvíce ceníte. Vodnáři narozeni 8. 2. až 12. 2. mohou zjistit, že předjímají budoucí události. Ničemu se nedivte, neb planeta Neptun vám jakoby otevírá "šestý smysl“. Kromě pozitiv vám to ale může přinést i jistým způsobem negativa v podobě zjištění utajované nevraživosti někoho z vaší blízkosti. Ale ani ostatní Vodnáři nemusí zůstat ušetřeni nějakého nepříjemného zvratu okolo přátel, společníků...etc..Popřemýšlejte, zda je přiměřená okolnostem vaše shovívavost, ideály…



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Všem Rybkám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší!
Slavíte-li narozeniny v pondělí kdy bude novoluní, připravte se na to, že celý příští rok může být důležitým začátkem pro delší časové období. Pamatujte si, že všechno na co se konkrétně zaměříte, má velkou šanci k růstu a rozkvětu. Pondělní NOVoluní zvýší všem Rybkám sex-apeal, charisma, zvýrazní vaši osobnost. V průběhu celého týdne vás spoluvládce bude upozorňovat, že i vy Rybky máte svoje limity. Záleží na individuelním horoskopu každého z vás, v jaké oblasti se to projeví. Může se jednat o náznaky zdravotních potíží, únavu, přepracovanost. Pokud něco takového zaznamenáte, je to pro vás jasný signál že máte brzdit, pravidelně odpočívat. Tak pravidelně relaxujte a nedělejte si hlavu z toho, že vám nějaká práce stojí. Všechno doženete, protože Jupiter vás nasměruje vždy přesně tam, kde to bude nejvíce třeba a planeta Mars vám dodá potřebnou energii…



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/ nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0357 s