Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 23. 4. do 29. 4.

23.04.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 23. 4. do 29. 4.Slunce bude ve znamení Býka do 21.5. 2007 kdy v 11:23hod vejde do znamení Blíženců. Merkur se nachází ve znamení Berana do 27.4. kdy ráno vstoupí do znamení Býka. Venuše je ve znamení Blíženců do 8. 5. Mars setrvává ve znamení Ryb do 15.5. 2007, kdy v odpoledních hodinách vstoupí do následného znamení Berana. Jupiter ve Střelci se v pátek 6.4.2007 otočil do retrográdního pohybu, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007, kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr. Saturn je ve znamení Lva, Neptun ve Vodnáři. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang.
Vládce vašeho znamení vás tento týden nasměruje k malému přemýšlení nad vaším životem a jeho směřováním. Může se jednat i o dny, kdy vás doslova dožene nějaká nedokončená akce z předešlých týdnů. Je pravdou i to, že se občas zasníte a to klidně i během dne… Kritickým dnem je pro Vás pátek. Nejenže se nebudete cítit ve své kůži, dokonce můžete mít pocit onemocněn, ale k tomu všemu se mohou přidružit i konflikty s matkou, tchýní, prostě nějakou ženou z rodiny… Mnohé zaviní neupřímnost, vaše rozčilování se nad maličkostmi, rychlé ztráty nálady… Pokud nebudete svoje emoce brzdit hned od rána, nakonec si malý zdravotní problém vykoledujete, a to ve vztahu k trávení. U některých se může objevit náhlé zvýšení teploty. Pokud vás napadne splín zahnat alkoholem, tak na tuto variantu zklidňování ihned zapomeňte, neb by se vše ještě zhoršilo… Ale víkendové dny vám mohou splnit i nějaké to vaše tajné přání…



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Všem Býkům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší!
Pocítíte, jak se ve vás probouzí přirozená energie… Začnete doslova vyčnívat z "davu", budete nepřehlédnutelní, neb úsměv na vaší tváři vyloudí Slunce ve vašem znamení. Ale je pravdou i to, že se mnohé vaše myšlenky budou nestále stáčet k financím. Bude dobré se zklidnit a najít si malou chvilku pro sebe, což se týká zejména těch, kteří tento týden slaví narozeniny. Vyšetřete si čas, zapalte svíčku a rozjímejte nad předešlým rokem. Uvědomíte si spoustu věcí, které jste dělali špatně a díky tomu už stejnou chybu či krok nebudete opakovat v budoucnu. Vše co tento týden budete dělat ve spolupráci, bude mít úspěch. Na škodu vám totiž může být tendence ovládat jiné, být všude v čele… Ke konci týdne se patrně nevyhnete určitému neadekvátnímu chování a zrychleným, uspěchaným reakcím.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Mnohé ukazuje, že nejen jaro ve vás probouzí touhu erotickou, ale aspekty se postarají i o touhu dosáhnout nějakého určitého kroku v oblasti kariéry a společenského postavení. Asi převládne vaše snaha vyniknout, tak, aby si vás spolupracovníci a zejména nadřízení všimli. Někteří Blíženci dokonce dostanou motivaci založit si vlastní firmu. A věřte, že k tomu máte příhodné období! Ale tento týden může mít i negativní tvář a to v podobě střetu s nějakou autoritou, nadřízeným, etc… Ačkoliv je planeta lásky Venuše ve vašem znamení, a to vždy nese možnost zamilovat se, potkat se s partnerem v oblasti citů, lásky-> zejména během víkendu našlapujte velmi opatrně. První příznaky nedaření se můžete zaznamenat při práci, neb vám nepůjde "od ruky". Přidá se k tomu špetka nedbalosti, mudrlantství a skončit to může konfliktem s vaším protějškem.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Pondělní ráno prožijete pod taktovkou Luny ve vašem znamení, která v noci na úterý těsně po půlnoci přejde do znamení Lva. Nezapomeňte, že v období průchodu Luny vašim znamením jste daleko citlivější, zranitelnější a bude dobré v uvedené době šetřit žaludek lehčí stravou, nekonzumovat alkohol. Další dny pocítíte nadšení ke všemu novému a hlad po nějakém dobrodružství, ale to vše může provázet menší soustředěnost, takže vám mohou unikat podstatné detaily. To také může být příčinou nějakého názorového konfliktu, kdy a to velmi ohnivě můžete hájit svoje názory, ale ty mohou mít sem tam nějakou faktickou mezeru. Zejména v pátek a v sobotu kroťte svůj jazyk a snažte se naslouchat lidem okolo sebe. V opačném případě si vykoledujete slovní potyčku se sousedem, nebo s nějakým příbuzným. Snažte se zabavit nějakou prací, protože se vám nálada bude měnit z minuty na minutu.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Díky konstelacím si budete užívat síly vaší osobnosti, a aniž si to uvědomíte, po celý týden budete mít obrovský vliv na lidi okolo sebe. Neunikne vám sebemenší nespravedlnost a taky se patřičně nahlas ozvete, když někdo překročí normu slušnosti. V úterý se probudíte s Lunou ve vašem znamení. A už se znáte milí Lvi, že to je pro vás vždy období, kdy chcete být středem pozornosti, obdivováni, chváleni. Výhodou je pro vás energické vystupování, prostě Lev je "král" a tak je jasné, že na okolí budete dělat dojem autority. Jsou to pro vás ale i dny, kdy budete citově otevřenější a vstřícnější, takže máte-li cokoliv zejména ve vztazích nedořešeno, využijte dny do čtvrtka! Ohlídat si ale v těchto dnech budete muset sklony i banální situace vyhrocovat k dramatičnosti! Další konstelace ve vás budou notně probouzet sexualitu ale i tendence ke konfliktům okolo peněz, které sdílíte s někým jiným, tudíž je zde i možnost nějaké konfrontace s vaším protějškem okolo společných financí, ale týká se to i např. finanční otázky ve vztahu ke společníkům, pokud podnikáte.




Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Počátkem týdne budete notně nerozhodní. Díky tomu začnete nestíhat, a pokud vás někdo upozorní, že máte časovou prodlevu, tak se začnete a to velmi obratně vylhávat z problémů. Ve čtvrtek dopoledne vstoupí do vašeho znamení Luna a tak dostanete příležitost stihnout a postarat se o spoustu věcí a to až do soboty, kdy Luna v noci přejde do následného znamení. To je pro vás šance dohnat restíky a dokončit záležitosti, na které jste v předešlých dnech neměli čas. Vyřizování na úřadech, nákupy, prostě všemu praktickému Luna ve vašem znamení velmi přeje. Pro vás tento týden bude velmi důležité nezametávat pod koberec konflikty či nesrovnalosti vzniklé ve vztazích. Bude vám totiž chybět trpělivost cokoliv v této oblasti řešit, což by ale bylo chybou. Důležité tedy pro vás je to, abyste v případě konfliktu byli vstřícní k usmíření, a toho dosáhnete pouze tehdy, když problém okamžitě vyřešíte, a nebudete nic odkládat na "potom“…



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Během následujících dnů můžete zjistit, že máte daleko víc pracovních závazků než v předešlých týdnech. Pokud začnete cítit únavu, bude to jasný signál vašeho těla, že nastal čas věnovat se daleko intenzivněji o své zdraví. Nedají se vyloučit konflikty se spolupracovníky, protože občas zjistíte, že na vás například přehazují svoje úkoly a povinnosti. Bude dobré nepřenášet svoje pracovní problémy domů. Snažte se po všechny dny najít čas na odpočinek a relaxaci, zvyšujte svoji imunitu, třeba doplňováním vitaminu C. Na víkend si raději neplánujte, co všechno stihnete, neb vám práce nepůjde od ruky, tak jak jste zvyklí, prostě budete nešikovní. V neděli ráno si všimněte, jak se budete snažit svému protějšku ve všem vyhovět. Nedivte se, neb snahu najít soulad za každou cenu bude vyvolávat Luna ve vašem znamení.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
V pondělí se probudíte do týdne plného vášně, erotiky! Jsou to pro vás dny, kdy se ve větší míře projeví vaše tvořivost, vztah k dětem, schopnost hravosti, ale pozor, neb u některých &Stírů to může znamenat i sklony riskovat a třeba i jít si zahrát o větší sumu peněz! Využijte tento týden sílou vaší osobnosti a silného vlivu na ostatní, neb o to vše se postará svými konstelacemi vládce vašeho znamení. Blížící se víkend vám přinese mírné napětí, ale je pravdou, že vše se bude odvíjet od vaší schopnosti ovládat se. Příčinou bude vaše neustále se měnící nálada, chvilku budete neuvěřitelně aktivní a během momentu můžete cítit nechuť dělat cokoliv. Ale to vám nezabrání kontrolovat lidi okolo sebe a při sebemenší nespokojenosti je mentorovat. A je jasné, že zejména vaši blízcí či spolupracovníci si to nenechají líbit.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Tento týden si budete připadat, že sedíte na dvou židlích. Na jednu stranu vám konstelace dodají velmi rychlé chápání a schopnost se lehce, srozumitelně vyjadřovat, a svoje myšlenky i uplatnit. Jenže na stranu druhou můžete na všechno spěchat, a pokud budete vyřizovat a konat "v letu", začnete narážet a můžete si vykoledovat nějaký ten konflikt. Do popředí mnohých vašich aktivit se dostane váš domov, vaše rodina. Třeba se rozhodnete pro nějakou investici, úpravu bytu či domu. Sem spadá i nákup nových spotřebičů, rekonstrukce… Ale opět platí, že vaše nesoustředěnost a náladovost může místo rodinné pohody udělat z domova doslova bojiště, kdy se vám postupně mohou začít členové vaší domácnosti i vyhýbat. Důvodem bude to, že při kutění občas s něčím praštíte, a svoje nejbližší začnete prohánět a organizovat jim život.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Máte před sebou pohodové dny, ve kterých můžete dokázat to, co se vám v předešlých týdnech nepovedlo. Důležité ale bude netříštit svoji energii do mnoha aktivit, naopak soustředit ji vždy na jednu konkrétní věc či úkol. Dny vám nesou daleko více pochůzek a nutnosti komunikovat s lidmi ve svém okolí. Pro mnohé Kozorohy to znamená časté cestování, i když jenom na kratší vzdálenosti. Nevýhodou je to, že energie budete mít přehršle, a díky tomu to můžete začít přehánět například velmi ostrým slovníkem, v diskusích můžete reagovat až příliš razantně, prudce. Žijete-li ve dlouhodobějším partnerském vztahu, dojde k jeho oživení. Dny také přejí v případě zahájení nějakých dlouhodobějších projektů. Pro osamocené Kozorohy vám dobrou zprávu, dostanete šanci navázat trvalý vztah, a váš protějšek bude mít stejné záliby, koníčky jako vy.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
V pondělí mějte oči otevření, zejména pokud jste sami. Okolo vás doslova prolétne osoba, která vám nebude lhostejná. Konstelace během týdne navíc naznačují, že z nezávazného flirtu by se mohl vyvinout trvalý vztah. Jste povšechně v období vynalézavosti, zejména co se týče vydělávání peněz a uplatnění svého talentu. Ale je pravdou i to, že budete mít daleko větší chuť k nákupům, takže si dejte pozor, aby se u vás neprojevila věta-> lehce nabyl – lehce pozbyl! Uvažujete-li delší období o půjčce či nákupu na splátky, jste v tom nepříhodnějším období! Mírně kritickými dny jsou pro vás pátek a sobota… Na vině budou vaše nereálné nápady, nervozita. Na stranu druhou ale vypluje napovrch to, co se vám již delší dobu nelíbí ve vztahu k vaší rodině, bydlení, a tak máte šanci to otevřeně projevit a změnit.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Planeta energie a činu ve vašem znamení vám dává energii prosadit se, plány uvést v život, prostě jste daleko podnikavější než v předešlých týdnech. Pozor si ale dejte na přemíru bojovnosti, jste prostě popudlivější než v jiných obdobích roku. Sebevědomí vám každým dnem bude stoupat, a to se týká i fyzické vitality. Pozor si bude muset dávat na malé neškodné lži, které ale vyjdou okamžitě najevo, a těžko budete vysvětlovat, že jste chtěli jenom odlehčit atmosféru. Bude dobré se vyhnout unáhleným rozhodnutím, které by se v budoucích dnech ukázaly jako chybné kroky a těžko byste např. svoje dané slova brali zpět. Během víkendu začněte zpomalovat, vyhýbejte se fyzické zátěži. Ale vězte, že jste-li nezadaní, můžete potkat osobu, která vás zaujme, a vzájemně se budete přitahovat. Je ale taky možné, že v dalších dnech si s uvedeným vztahem nebudete vědět rady…



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/ nadasmidova/


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0389 s