Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Zvítězit nad zlem v nás

03.05.2007   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Zvítězit nad zlem v násVe čtvrtek 3.5.2007 přichází do kin především třetí pokračování veleúspěšné komixové adaptace v hlavních rolích s Tobeyem Maguierem a Kirsten Dunst SPIDER-MAN 3 a také SHERRYBABY, film, který získal Křišťálový globus na MFF Karlovy Vary.

SPIDER-MAN 3
Režie: Sam Raimi
Hrají: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Thomas Haden Church, Topher Grace, Bryce Dallas Howard , James Cromwell, Rosemary Hartus, J.K. Simmons
Distribuce: Falcon


Ve filmu Spider-Man™ 3 od společnosti Columbia Pictures se znovu sešli herci a filmaři z prvních dvou úspěšných dobrodružství a vytváří síť tajemství, pomsty, lásky a odpuštění.

Ve filmu Spider-Man™ 3, založeném na legendárních sériích Marvel Comics, se Peterovi Parkerovi konečně podařilo najít rovnováhu mezi jeho oddaností vůči M.J. a jeho povinnostmi superhrdiny. Ale na obzoru se chystá bouřka. Když se jeho oblek náhle změní na černočerný a vzrostou jeho schopnosti, také to přemění Petra, vynese to na povrch temnou, pomstychtivou stránku jeho osobnosti, nad kterou se pokouší získat kontrolu. Pod vlivem svého obleku se Peter stává přespříliš sebevědomým a začíná zanedbávat lidi, kterým na něm nejvíc záleží. Peter je donucen vybrat si mezi svůdnou mocí svého nového obleku a soucitným hrdinou, kterým kdysi býval. Musí překonat své osobní démony, když dva nejobávanější zločinci Sandman a Venom spojí svou jedinečnou moc a žízní po odplatě vůči Peterovi a všem, které miluje.

SHERRYBABY
Režie: Laurie Collyer
Hrají: Maggie Gyllenhaal, Brad William Henke, Sam Bottoms, Ryan Simpkins, Giancarlo Esposito, Danny Trejo
 

Sherry Swansonová, která byla závislá na drogách a spáchala loupež, se vrací z vězení. Přímočará mladá žena se snaží zařadit do běžného života. Naváže kontakt s bratrem Bobbym, který vychovává její dceru Alexis. S holčičkou, na níž jí velmi záleží, se pokouší obnovit normální vztahy. Nějakou dobu se zdá, že prolomí nedůvěru okolí a dodrží své předsevzetí fungovat jako zodpovědná matka. Úspěšně abstinuje a získá místo vychovatelky malých dětí... Zmatená Alexis však vyrůstá pod vlivem bratrovy manželky Lynn, která na Sherry žárlí. Odcizení dívenky s její skutečnou matkou se prohlubuje. Sherry, jež se mezitím spřátelí s drsným sympaťákem, propadne beznaději a znovu sáhne po drogách... Příběh byl podle autorčiných slov inspirován reálným osudem její kamarádky z dětství. Snímek Sherrybaby, natočený v lokalitách New Jersey, se opírá o přesvědčivý výkon Maggie Gyllenhaalové v titulní roli a prozrazuje autorčinu dokumentaristickou zkušenost. Ilustruje mechanismy návratu delikventů do standardní společnosti a je rovněž obecnější úvahou o mladých lidech, kteří v životě selhali a snaží se o nápravu.

Zdroj fotografie: sesionnocturna.blogia.com


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0375 s