Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 11. 6. do 17. 6

11.06.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 11. 6. do 17. 6Slunce je od pondělí 21. 5. ve znamení Blíženců, Merkur do 4. 8. 2007 ve znamení Raka, Venuše od úterý 5. 6. ve znamení Lva. Mars se nachází ve znamení Berana od úterý 15. 5. a zde setrvá do 24. 6. kdy přejde do následného znamení Býka. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval... Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8.2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr. Saturn nalezneme ve znamení Lva. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31.10.2007 Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce. V pátek 15. 6. ráno v 5:13hod proběhne NOVoluní ve znamení Blíženců na stupni 23 BL 40. K čemu vás NOV vybídne, se dočtete u svého Slunečního znamení.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Pondělní ráno se budete probouzet pod vlivem Luny ve vašem znamení. Je jasné, že u vás vyvolá "velitelské" sklony. Jakoby z výšin budete sledovat vše okolo sebe..a snažit se dirigovat aktivity svých nejbližších... Navíc se budete snažit vyřešit mnoho věcí najednou. Tak se občas zastavte a otočte se – zjistíte, že vás nikdo nehoní ! Naštěstí již odpoledne vstoupí do následného znamení Býka a vy se zklidníte. A to bude dobře, protože následné dny můžete doslova zářit. Stále máte podporu planety Saturn, takže toho využijte - plánujte a buďte i aktivní, neb cokoliv započnete pod vlivem Saturna, bude mít dlouhodobý efekt. Jsou to pro vás i dny, kdy budete mít živé sny. Nezapomeňte si je zapisovat, neb v následném období díky snové inspiraci se vám v hlavě zrodí nějaký nápad a může se to týkat i vaší kariéry, financí.



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Sledovat všechno zpovzdálí, jakoby se vás nic netýkalo, se budete snažit celé dopoledne v pondělí. Ale vstupem Luny do vašeho znamení v pondělí odpoledne dostanete chuť na nějaké dobré jídlo, pití a to vás vytáhne z rozjímaní. Pravdou je ale to, že si během tranzitu Luny vašim znamením až do středy 13. 6. odpoledne nejednou nebudete vědět rady se svými pocity a emocemi. Možná vás vyvede z rovnováhy nějaký nenadálý výdaj a necháte se hodně dlouho přemlouvat, než nutný finanční obnos rodině poskytnete. Od čtvrtka zaznamenáte skvělou otočku! Pokud se chystáte např. k podpisu nějakých listin, smluv, etc. využijte dny od čtvrtka. Připravte se i na větší společenskou aktivitu, o zábavu nouzi taky nebudete mít. Mnozí Býci se tento týden rozhodnou dokonce k nějakému kroku - akci, kterou delší období odkládali. Ať se to bude týkat čehokoliv, tentokrát se vám už nepodaří vycouvat neb okolnosti vás přinutí jednat.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Pro pondělní oslavence mám dobrou zprávu - neb váš roční horoskop ukazuje na velký elán, chuť odstartovat něco nového! Ti z vás, kteří slaví narozeniny 13. 6. se mohou další rok velmi často potýkat s pocitem, že vás protějšek zanedbává. Ale všem Blížencům slavícím narozeniny tento týden přinese dalších 365 dnů, které jsou před vámi nutnost změnit nějaké své zvyky, které máte dlouhá léta zakořeněné. Na stranu druhou je to pro vás rok, kdy se ve velké míře budete moci spolehnout na svoji intuici, což vám bude pomáhat i v jednání s lidmi, neb naprosto přesně dovedete odhadnout jejich náladu, myšlenky. Je to pro vás rok, kdy se vám podaří uspořádat vše v životě tak, abyste cítili pod nohama stabilitu - pevnou zem. Připravte se na nějaký výdaj okolo domácnosti zejména ve vztahu k elektronice. Zde se dají i předjímat nějaké spory okolo opravy, kterou sice zaplatíte, ale spokojeni s funkčností spotřebiče nebudete.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Planeta rozumu a komunikace bude tento týden podporovat zejména Raky narozené 2.7. až 12.7. Je zkouškové období, závěr školního roku a tak je jasné, že vám tento tranzit Merkura bude velmi prospěšný. Informace budete velice lehce vstřebávat a při zkoušce nebudete hledat slova!
Ve středu si dávejte pozor nejen na to, že budete doslova lakotní, takže klidně odmítnete svému protějšku koupit kopeček zmrzliny, ale budete mrzutí, chladní! A je jedno, zda na teploměru bude 30°C. Váš protějšek bude mít pocit, že vám snad zmrzlo srdce… Dokonce vám v naprosto banální situaci mohou ujet nervy! Co je ale problémem, můžete se zaseknout, urazit se, přestat komunikovat a tím nastolit tichou domácnost. Dny okolo páteční NOVoluní vám na společenskosti taky nepřidají, neb se nejenže budete snažit být stranou veškerého dění, ale vypluje napovrch nějaké téma které bude mít souvislost s vaší minulostí. Nebojte se do těchto svých "tajných zákoutí" nahlédnout...určitě se vám tím vyjasní něco, čemu jste doposud nemohli přijít "na kloub"..


Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Planeta lásky Venuše přechází tento týden přes Slunce těm z vás, kteří se narodili 27. 7. až 3. 8. Bude doslova rozpalovat vaše city, emoce, prostě otevře vaše srdce dokořán. Pokud doposud žijete bez protějšku, máte jedinečnou šanci všechno změnit, neb je to ideální konstelace na "potkání se s partnerem.." V trvalých vztazích by to ale mohlo zaskřípat, neb občas díky přehršle ohnivé energie a elánu byste mohli naprosto bez příčiny začít kritizovat svůj protějšek. Dny okolo pátečního NOVoluní soustředí vaši pozornost do oblasti přátel, ale jsou to pro vás i dny, kdy se vám opět může dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen. Mohou se vám i připomenout některé zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch". Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu!



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Vládce vašeho znamení vám pro tento týden nachystal spoustu aktivit v součinnosti s vašimi přáteli. Zde se dá předjímat, že budete k nezastavení a tak nebude nic divného, když se rozhovory protáhnou dlouho do noci. S blížícím se pátkem a NOVoluním se stále víc a víc vaše myšlenky budou stáčet k vaší kariéře, profesi, společenskému statutu. Zejména pokud jste ve stávajícím zaměstnání nespokojeni, asi se nevyhnete myšlence, zda v této oblasti neudělat změnu, a zda by nebylo rozumné a prospěšné začít hledat něco jiného, smysluplnějšího. Vězte , že dny okolo NOVu jsou pro změnu ať už se týká čehokoliv velmi vhodné, tak neváhejte a jednejte, neb svým způsobem budete i přes nespokojenost trošku pasivní, jenže tím byste prošvihli příznivé období! Anebo je zde ještě jedna možnost - ve stávajícím zaměstnání se ozvat a dát najevo, s čím nejste spokojeni!



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Po celý týden si Váhy narozené 4.10. až 13.10. musí kontrolovat nervozitu, dokonce budu obezřetné zvýšit svoji ostražitost, aby vás někdo neošidil. Dokonce se dá předpokládat, že se z "neznámého zdroje" dozvíte asi velmi nelibé informace na svoji osobu. Je jasné, že vám to příjemné nebude. Nenechte se tím rozhodit, protože na pomluvy je jediným obranným krunýřem ignorovat je. Bude dobré si ohlídat nejen svoji pověst ale taktéž svoje osobní věci, neb budete doslova terčem pro prsty kapsářů... Páteční NOVoluní je velmi důležité pro všechny Váhy. Soustředí vaši pozornost na cestování, vzdělávání, u některých také na esoteriku, hermetiku. V noci ze čtvrtka na pátek se vám mohou zdát zajímavé, živé sny, myšlenky i v dalších dnech se vám budou často toulat světem představ a idejí. Bude to taktéž malá prověrka vašeho zdravotního stavu, zejména cévního systému. Velkou roli může sehrát u mnohých Vah cizina, cizinci…



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Po celý týden se bude velmi dařit &Stírům narozeným v druhém dekanu, zejména 4.11. až 10.11. Platí to pro všechny oblasti, počínaje studiem a konče obchodním jednáním. Skvěle se vám bude dařit rozlišit nepodstatné, takže energii nebudete rozptylovat, vždy ji investujete tam, kde to bude třeba. Pokud máte v tomto týdnu před sebou nějaký test, psanou zkoušku, i zde byste měli být úspěšní. Páteční NOVoluní vás přinutí stát rovnýma nohama na zemi, a věnovat se věcem, které jste v minulosti zanedbali. Zejména zvýrazní finance, které nějakým způsobem sdílíte s někým jiným.Proto - a dobře vám radím - zkontrolujte v předstihu všechny listiny oproti uskutečněným platbám, ať se to týká plateb pojistného, daní. V této oblasti se vám navíc naskytne možnost něco změnit, doladit tak, že v příštích několika týdnech byste záporné mohli otočit ve váš prospěch, tedy v zisk.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Slunce v protilehlém znamení vám mírně ubírá energii, snižuje vaši imunitu a díky tomu jste náchylnější k různým onemocněním. Také to znamená, že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny a tak se patrně nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců. Od čtvrtka si začnou doslova lebedit Střelci narozeni okolo 8. 12. Trigon planety lásky na vaše Slunce vám bude rozehřívat srdíčka, a díky tomu by se vztahy měly vyjasnit, mohlo by dojít k zásadním rozhodnutím. V závěru týdne také můžete stabilizovat své materiální poměry a finanční situaci. Páteční NOVoluní bude mít velmi kouzelnou moc, zejména pro zamilované. Ale pamatujte si, že všechno co ve dnech okolo NOVu a zejména v pátek uděláte, bude mít stejně silnou zpětnou vazbu. Navíc vše co v pátek započnete, bude mít dlouhodobější účinek. Pro vás milí Střelci se vše bude točit okolo manželství, partnerství. Pokud máte v této oblasti chuť něco změnit, udělejte to! Vyřešte a s konečnou platností uzavřete jakékoliv neshody s protějškem.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Planeta změn vyzývá k větší aktivitě Kozorohy narozené 6. 1. až 8. 1. Naprosto jasně rozeznáte,co je pro vás důležité, co můžete odložit, co ve svém životě už nepotřebujete. Planeta komunikace a intelektu je v protilehlém znamení a bude mít snahu vnášet do vašeho konání nejasnosti, nervozitu. Takže se lehce může stát, že při naprosto banálních jednáních začnete být bez příčiny nervózní, rozladění. U mnohých Kozorohů se může objevit malátnost, nechuť dělat cokoliv. To ale bude signál, že je čas relaxovat, odpočinout si jak po fyzické tak i psychické stránce. V tom vám a to velmi pomůže páteční Novoluní, neb vám nabídne změnu do vašich dennodenních záležitostí a pracovní rutiny. Bude dobré se objednat na zdravotní prohlídku, a pokud nejste zvyklí cvičit, a máte to v plánu, tak tento den začněte... Lze předpokládat, že nějaké změny nastanou na vašem pracovišti.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Možná že máte milí Vodnáři poslední týdny pocit že vás někdo drží za nohu, a vy se nemůžete pohnout. Jste totiž pod velmi protichůdnými vlivy, které vás na jednu stranu popostrkují k aktivitě, ale jakmile se do něčeho pustíte, spíše máte pocit, že couváte..K tomu všemu se přidává i Venuše, která díky v opozici na vaše Slunce může pomalu poodhalovat dosud skrytá napětí ve vašich vztazích, takže i v oblasti partnerství můžete zaznamenávat nějaké napětí. Nepodléhejte tomu, neb se jedná o krátkodobou záležitost. Na ruku v tom pozitivním smyslu vám jde páteční NOVoluní. Soustředí vaši pozornost a aktivity k dětem, všemu co vám dělá radost i k vašim koníčkům. Zvýší se i váš sex-apel a sexualita, toto novoluní vám přeje i v oblasti rozkoší. Pamatujte si, že to je pro vás čas začít jakoby úplně od začátku, prostě změnit svůj postoj - jednání k partnerovi a těm, které máte rádi. Plánujete-li přírůstek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti...!



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
První polovina týdne si pro vás připravila malou zkoušku. Z lehkomyslnosti se totiž můžete dopustit omylu, jenže to vás možná tak vyleká, že nebudete schopni racionálně vysvětlit co se stalo, a výslednou by mohlo být i mírné pošramocení vaší pověsti. Pouze Rybky narozené 1. 3. až 4. 3. budou mít štěstí a dostatek rozumu, že se do nějakých zamotaných situací nenechají nalákat. Ani ostatní Rybky nejsou ale bez šance, jak se nenechat lapit do sítí nejasností, a to tím, že budou poslouchat svoji intuici ! Od starostí a zmatků vás odreaguje blížící se NOVoluní. Odstartuje události,které se budou týkat vašeho domova, rodiny a prostředí kde žijete. Do popředí se dostane váš domácí i osobní život, což pro vás znamená spoustu rozruchu. Může se to týkat rekonstrukce bytu, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání. Mnozí z vás si v tyto dny vzpomenou na svoje rodiče či prarodiče, tak alespoň zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět!



Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova/



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0494 s