Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 25. 6. do 1. 7.

25.06.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 25. 6. do 1. 7.Merkur je do 4. 8. 2007 ve znamení Raka. V pátek 15. 06. se krátce před půlnocí zastavil na 11°35’ stupni zn. Raka a od soboty 16. 06. do úterý 10. 07. 2007 bude mít retrográdní pohyb. Venuše se nachází od úterý 5. 6. ve znamení Lva. Mars je od neděle 24. 6. ve znamení Býka, setrvá zde do úterního rána 7. 8. 2007 kdy přejde do následného znamení Blíženců. Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval... Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7. 8. 2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr. Saturn se nalézá ve znamení Lva, Uran ve znamení Ryb a v sobotu 26. 6. v podvečer udělá obrátku a následně se dá do retrográdního pohybu. Co vám to přinese do života, vám napíši příští týden...

Neptun je ve Vodnáři retrográdní a to až do 31. 10. 2007. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce. V sobotu odpoledne proběhne Úplněk, ve kterém naproti sobě stojí světla - Slunce a Luna. Tento Úplněk bude Slunce na stupni 8 RA 24 v konjunkci s hvězdou ALHENA Gamma Geminorum což je šťastná hvězda a najdete ji v souhvězdí Blíženců. Nasměruje nás k umění, k přírodě a neb nastal čas prázdnin a dovolených, bude naše vnímání v uvedených oblastech zdvojnásobeno. Navíc to pocítíme i v případě jakýchkoliv sporů, neb nese zklidnění, schopnost vyjednávat v klidu a dohodnout se i tam, kde jsme v předchozím období stále naráželi.
Navíc se jedná v případě Úplňku o tzv. Modrý měsíc, což je převzato z "once in a blue moon", což odpovídá českému "jednou za uherský rok" v doslovném překladu "jednou za modrý měsíc"a někteří hvězdopravci mu připisují zvláštní moc a dokonce magický význam...
Tak se nechme překvapit!



Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Je před vámi období prázdnin, dovolených, cestování a tak nějaká koruna navíc se určitě bude hodit. A v tom vám velmi bude pomáhat váš vládce planeta Mars. Je ale pravdou i to, že se můžete v oblasti financí a vydělávání peněz projevovat notně agresivně a zapomínat, že život má i jiné hodnoty, než pouze plnou peněženku nebo bankovní konto. Na stranu druhou je to pro vás období, kdy můžete začít realizovat nové projekty, a tím si zvýšit svůj vlastní statut, s čímž jde ruku v ruce i vyšší peněžní příjem. Pokud se v následném období budete dostávat do nějakých konfliktů, bude to pro vás svým způsobem upozornění, že majetek není všechno. Mnozí Berani mohou v následujícím období i využít nějaké formy úvěru, protože sice vyděláte peníze, ale impulzivní utrácení si vyžádá daleko větší množství finančních prostředků. Tak si až do úterý 7. 8. 2007 dávejte pozor, abyste se "virtuelně" nepotkali se rčením - ""lehce nabyl - lehce pozbyl“…



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Vstup planety Mars do vašeho znamení vám přináší období, ve kterém se daleko snadněji začnete prosazovat. Pravdou je ale i to, že Mars je planeta energie - boje, takže je jasné, že to se odrazí více či méně na vašem chování. Bude tedy dobré využít pozitiva tohoto tranzitu - energii nasměrovat na nějaký konkrétní cíl, brzdit popudlivost, a hlavně - když si za něčím půjdete, dbejte o to, abyste nešlapali virtuelně po lidech okolo sebe. Brzděte se taky např. při sportu, etc., protože velmi lehce přijdete k nějakému úrazu, zejména v oblasti hlavy… Pod tímto vlivem budete až do úterý 7. 8. 2007!
Budete-li v tomto týdnu bojovat s vnitřními pocity jakéhosi omezení, nedejte se tím zmást. Jedná se o krátkodobou záležitost, a vám velice pomůže, když se nebudete pouštět do zbytečných disputací se svým protějškem. Bude vám chybět zdravá míra vstřícnosti, a dopadnout by to mohlo i tak, že si váš partner - partnerka začne myslet, že o stávající partnerství už vlastně nestojíte.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Až do 7. 8. 2007 se Mars postará o malou rekapitulaci předchozího období. Uvědomíte si, co se vám podařilo dotáhnout do konce, ale také kde jste "pohořeli“… Dá se předjímat, že se velmi často někam zašijete, abyste byli sami. Pokud vás dohoní nějaká nedokončená událost z minulých měsíců, dají se předjímat i probdělé noci, nespavost. Nebojte se více sami do sebe položit, nechat se unášet sny a vizemi " I vy máte právo se občas nechat unášet mimo realitu a věřte nebo ne, bude to pro vás skvělá forma relaxace. Během tohoto týdne vám bude velmi pomáhat vládce vašeho znamení. Usnadní vám jakékoliv jednání, do kterého se pustíte, vaše řeč bude přesná, jasně budete argumentovat, dokonce se dá předjímat setkání s nějakým člověkem, který vás nejenže zaujme svým intelektem, ale setkání bude velmi přínosné pro vaši budoucnost.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Všem kteří tento týden slaví narozeniny přeji vše nejlepší!
A věřte, připíjet máte důvod, protože slavíte-li narozeniny tento týden, po celých následujících 365 dní vám nebude chybět vitalita ani nadšení, a když k tomu připočtu velkou sebedůvěru, dá se předjímat, že budete s přehledem řešit jakékoliv situace, které pro vás budoucí rok nachystal… Trošku v jiném světle budou prožívat další rok ti Raci, kteří se narodili 30.6. V den vašich narozenin totiž proběhne Úplněk a dá se napsat, že se bude jednat o jakýsi zlom ve vašem životě, dokonce u mnohých to bude stěžejní rok, který ukáže, kam se bude ubírat váš život v následujících letech. Záleží na individuelním horoskopu každého z vás, ale povšechně se dá napsat, že u nezadaných se do popředí dostane vztah, u zadaných by to mohlo znamenat přírůstek do rodiny, ale nese to i negativum, protože občas budete asi tápat. V které oblasti vašeho života se budete potýkat s neporozuměním, tedy kde se to projeví, nejvíce vám prozradí váš roční horoskop - Solár.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Venuše se tento týden bude snažit rozehřát srdíčko Lvů narozených 9. 8. až 14.8. Problémem ale bude to, že se vás v projevování citů bude snažit brzdit Pán času, takže než se k něčemu rozhoupete, štěstí v podobě vztahu se může rozplynout. To si nenechte líbit, jste Lvi a tak dokažte sami sobě - to se týká zejména nezadaných - že nejste ani odtažití ani chladní, otevřete svoje srdíčka, jinak se k vám totiž nikdo nebude moci dostat! Nepřipouštějte si obavy, které nebudou mít v ničem oporu, to si jenom Saturn bude zahrávat s vašimi pocity! Tento týden platí pro všechny Lvi zásada - ověřovat si informace, i lidi, kteří vám vstoupí do života. Navíc se jako pára nad hrncem může rozplynout nějaký váš plán, sen, a tak se můžete potýkat s rozčarováním, zklamáním. Sobotní Úplněk by mohl ""otevřít"" dlouho potlačované neshody do vašeho pracovního prostředí. Dejte na svoje znalosti neb těmi uberete prostor závistivcům.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Až do 7.8.2007se budete snažit rozšířit svoje aktivity, energie vás bude popohánět k poznávání nových věcí a sem patří jak cestování, tak i rozšiřování vědomostí. Pokud se pro vás jedná o dny, které budete trávit na dovolené, věřte, že bude plná nečekaných dobrodružství. Negativem tohoto období je pro vás umíněnost, neb budete lpět na svých stanoviscích, zejména pokud se hovor stočí na náboženství etc., to budete schopni vést nekonečné debaty, ale ze svého neustoupíte ani o píď. Od středy se vládce vašeho znamení postará, že pokud budete něco chtít, nemusíte používat ostré lokty ani hlasitější slovník, svého spolehlivě dosáhnete hbitým jazykem a pádnými argumenty. To se bude hodit zejména při jednání na úřadech, a neb vám nebudou chybět dobré nápady, v případě podpisu např. smlouvy se vám podaří vyjednat skvělé podmínky. Sobotní Úplněk rozehraje něžná milostná dobrodružství. Vnese vášeň do vašeho intimního života. Pro mnohé Panny i Panáčky to může znamenat přírůstek do rodiny!



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Probuzení sexuality a intimního života si budete vychutnávat až do 7. 8. 2007. Jako vše i toto období pro vás skýtá ale nebezpečí a to v oblasti peněz, které sdílíte s někým jiným. Může to být totiž i období, které bude naplněné konflikty s vašimi společníky pokud podnikáte - o peníze a společný majetek. Berte to jako prověrku, na jak pevných základech nevyjímaje solidnost stojí vaše podnikání, protože pokud zde jsou nejasnosti, můžete klidně během uvedeného období skončit nějakou spolupráci ve vztahu k podnikání, etc. Zde je i možnost, že se k vám donese nějaká informace právě ve vztahu k společným financím, a vy si uvědomíte, jak pro vaši spokojenost a klid je nutné v uvedené oblasti mít okolo sebe lidi na které se můžete spolehnout a o které se v případě nutnosti budete moci opřít. Při sobotním úplňku si najděte čas, v klidu si sedněte a vzpomínejte. Myšlenky vás vrátí "do dětství“, v duchu se budete vracet k rodičům, do míst kde jste vyrůstali.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Spoluvládce vašeho znamení Mars se až do 7. 8. 2007 postará o rozruch v manželství, partnerství. Pravdou je sice to, že do uvedené oblasti vnese notnou dávku dynamiky, zejména pokud poslední dobou zažíváte pocity stojaté vody třeba v manželství, tak jsou to pro vás dny, kdy naopak bude v této oblasti živo, jenže možná někdy až příliš… Tentokrát už totiž nebudete mít trpělivost ani snahu jakékoliv vztahové problémy ""zamést pod kobereček"". Dokonce i ve stabilních vztazích může rozvířit a to velmi ostré názorové debaty. Bude dobré si však taky uvědomit, do jaké míry vy sami provokujete okolí, neb se vám vše jak v dobrém tak ve zlém bude vracet jako bumerang…. Sobotní Úplněk otevře nějaké téma okolo sourozenců, příbuzných a sousedů. Možná se s někým z nich v tento den dostanete do sporu nebo se stanete obětí nějaké mystifikace.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Pokud si plánujete dovolenou, může vás zaskočit přemíra povinností v zaměstnání. Pamatujte ale, že až do úterý 7. 8. 2007 bude velmi záležet na tom, jak budete zvládat svoje pracovní povinnosti, a to se týká jak vaší fyzické kondice, tak i duševního rozpoložení. Energie vám chybět nebude, ale můžete se často dostávat pod tlak termínů, mohou se k tomu přidružit konflikty se spolupracovníky, a následovat bude nesoustředěnost, budete rozzlobeni na sebe i na lidi okolo sebe, a v takovém ovzduší se vám bude pracovat velmi problematicky. Jsou to pro vás i dny, ve kterých daleko ve větší míře podlehnete nějaké infekci, dají se předjímat i častější zvýšené teploty. Sobotní Úplněk vytáhne na světlo a tím rozjitří nějaké emoce a citové prožitky spojení s vašimi vlastními financemi. Možná že se slovně obujete do svého protějšku, že vydělává málo peněz, nebo příliš utrácí.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Díky vstupu planety Mars do znamení Býka se ve vašem životě mohou začít dít neuvěřitelné věci. Váš milostný život se může dostávat do občas nezvladatelných obrátek, a tím myslím i vyhledávání rozkoší někde jinde. Ba co víc, mnohé Kozorohy to může ponoukat i k hazardu, ke kterému běžně nemáte sklony. Proto bude až do 7. 8. 2007 rozumné vyhýbat se hernám a sázkám, neb výsledek je nejistý… Velice důležité jsou pro vás tento týden dny okolo sobotního Úplňku. Jedná se pro vás o tzv. Modrý měsíc ve vašem znamení, a staří astrologové mu připisují zvláštní význam. Nabídne vám totiž realitu, tedy objektivní pohled na vaši životní cestu, odkryje nedostatky nebo naopak vás nasměruje a ukáže možnost jak svoje plány uskutečnit. Dá vám možnost udělat si jasno, zda můžete v pohodě pokračovat ve stávající životní cestě anebo zda se musíte virtuelně vrátit a všechno znovu promyslet. To znamená, že si, uděláte "jasno" v problémech které nosíte v sobě…



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Možná ani dovolená a tropická vedra vás nezastaví v nějakých aktivitách na domácí půdě. Týká se to období až do úterý 7. 8. 2007. Zde je spousta možností, jak se to u toho kterého Vodnáře bude projevovat - od malování bytu až po rekonstrukci přes natírání střechy to skutečně může být cokoliv. Dostanete-li se v uvedeném období do nějakého sporu, pravděpodobně se to bude týkat někoho z vašich blízkých, nevyjímaje příbuzné. Konflikty se mohou týkat např. vaší kariéry, jak ji vidíte a jak si ji představujete vy a nesouhlasem některých vašich nejbližších. Máte-li s někým z rodiny cokoliv nedořešené, v uvedeném období se to může dostat opět na přetřes. Sobotní Úplněk vám odhalí oblasti vašeho života, kterých jste se jakoby v posledních měsících zřekli a vrátí vám sílu opět nad těmito záležitostmi získat kontrolu.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Milé Rybky, máte před sebou období a to až do úterý 7. 8. 2007 kdy nebudete asi schopni chvilku poposedět či setrvat na jednom místě. A nebude to pouze vaše netrpělivost, kterou si sami sobě budete házet klacky pod nohy. Začnete se slovně více prosazovat, takže sem tam se asi dopustíte i nějaké netaktnosti, dokonce se a to s velkou chutí můžete pouštět do hádek. Nekonečné debaty mohou být na denním pořádku… &Skodit vám mohou zejména ironické poznámky, které tu a tam budete trousit… Pozitivem by mohlo být velice rychlé rozhodování, ale je otázkou, zda se spíše nebudete rozhodovat ukvapeně. Pozor si dávejte v uvedeném období i za volantem, neb se budete projevovat i jako řidiči s větší agresivitou. Sobotní Úplněk vám nabídne objektivní pohled na vaše touhy a sny. Možná že si uvědomíte nemožnost něco dotáhnout do konce, ale na stranu druhou se vám otevřou jiné možnosti.


Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0382 s