Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  středa 17.4.2024, svátek má Rudolf 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 20. 8. do 26. 8.

20.08.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 20. 8. do 26. 8.Slunce se nachází ve znamení Lva do čtvrtka 23. 8. 2007 kdy odpoledne přejde do následného znamení Panny. Merkur je od 19. 8. 2007 ve znamení Panny. Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007. V pátek 27. 7. 2007 večer se Venuše otočila a má retrográdní směr, a to až do soboty 8. 9. 2007 kdy v podvečer nabere opět přímý směr. Mars v úterý ráno 7. 8. 2007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007, kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka. Jupiter se nalézá ve znamení Střelce, Saturn ve znamení Lva. Uran ve znamení Ryb má retrográdní pohyb. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31. 10. 2007. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Vstup Merkura do znamení Panny vám velmi prospěje, zejména pokud vaše práce vyžaduje specializaci nebo tělesnou zručnost, například práci s počítači nebo s elektronickým zařízením. Krotit ale budete muset sklon k puntičkářství, soustředěním se na maličkosti. To se týká i pracovního prostředí, neb i zde vám neujde žádná maličkost. Občas i "zavrčíte" na kolegu, ať si uklidí pracovní stůl. Přemýšlíte-li v posledním období o nějaké dietě, Merkur vás bude pobízet k větší péči o zdraví, tudíž daleko snadněji s dietou započnete. Pomáhat vám bude i vládce vašeho znamení. Takže milí Berani, chopte se šance, neb pokud toto období nepodceníte, zlepší se jak vaše psychika, tak i zdravotní stav! Mírně negativní informaci mám pro nezadané Berany. Vztah, který zprvu bude plný vášně, se posléze rozplyne jako sen…



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Vládkyně vašeho znamení je stále retrográdní, a tak se dají i tento týden předjímat nesrovnalosti u vás doma, v rodině. Vstupem Merkura do znamení Panny se ale začíná "blýskat na lepší časy" neb daleko intenzivněji se budete věnovat svému protějšku, dětem, svým zálibám, koníčkům. Natolik by vás to mělo odreagovat, zabavit, že na nějaké hádky v rodině postupně už nebudete mít čas. Merkur vám dokonce nese období, kdy se můžete pustit i do složitějších a svým způsobem riskantních finančních akcí či spekulací, neb vše nejdříve důkladně prověříte. Daleko víc se začnete věnovat i nějakému druhu aktivní relaxace, tedy sportu, minimálně si častěji dopřejete procházky v přírodě. Negativem této konstelace je to, že mnohé Býky to zanese na "tenký led", neb vám nebude dělat problém nevěra.
Nedělejte to, protože by vás v dalších týdnech trápilo svědomí…



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Díky aspektaci vašeho vládce tento týden si dávejte pozor na náhlá pokušení, jinak se můžete zadlužit! Nedivte se ani, pokud vám někdo zazvoní u dveří a připomene vám nějaký restík, na který jste zapomněli. Tuto situaci jste mnozí prožili již v nedávné době a opakuje se proto, abyste napravili svoje nerespektování slibu. Mírně kritická bude středa, záleží ale na tom, do jaké míry budete schopni udržet na uzdě svoji nenáladu. S blížícím se víkendem se vám doslova rozjasní mysl a začnete se usmívat i na kolemjdoucí. V sobotu se patrně nehnete na větší vzdálenost od svého protějšku. A to bude dobře, neb pokud v týdnu nevhodnou reakcí či slovem pokazíte ve vztahu atmosféru, v sobotu vše napravíte.
Během víkendu si pečlivě střežte všechna tajemství. V rozhovorech se snažte nejít do detailů, neboť byste se do nich mohli zamotat.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Venuše je stále retrográdní, a tak bude rozumné vyhýbat se větším nákupům. Buďto věc, kterou koupíte nebude fungovat tak jak si vy budete představovat, anebo nakoupíte úplnou zbytečnost… Ve středu a ještě dopoledne ve čtvrtek se vyhněte obloukem ženě, která vás začne slovně popichovat. Velmi nápomocen vám bude Merkur, neb vám začne pomáhat chápat střízlivým pohledem, co se okolo vás děje a díky tomu začnete předcházet i problémům. Začnete velmi obratně komunikovat, neunikne vám sebemenší detail. To se hodí i v případě vyřizování korespondence, která se mnohých Rakům během dovolené na stole nakupila. Dařit se vám bude jak v písemném, tak i v ústním projevu, tak toho využijte na úřadech a při jednáních. Nějaké nejasnosti během víkendu zaznamenáte doma.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
Všem Lvům, kteří slaví tento týden narozeniny, přeji vše nejlepší!
V pondělí se vám naskytne možnost si splnit nějaký sen, ale nebude to zadarmo! Tak v momentě jak ucítíte šanci, jednejte, buďte akční! Až do čtvrtka budete pod emocionálním tlakem. Bude trošku náročnější udržet si pozitivní náladu, neb se budete snažit mít city pod kontrolou, ale díky tomu budete daleko více a hlavně snadno přitahovat negativní nálady… Proto bude důležité plánovat si svoje aktivity a hlídat si termíny. Na stranu druhou ten tlak bude natolik silný, že o svých citech a pocitech budete ochotni diskutovat a to bude pro vás ventil, jak popustit nenáladu, která vlastně nebude mít důvod - ven. Ve čtvrtek můžete mít pocit, že vám ubývají síly… Ničemu se nedivte, neb vládce vašeho znamení přejde odpoledne do znamení Panny. Víkend vám nese setkání, která budou mírně zahalena tajemstvím. Ničemu se nebraňte, neb vám vnesou nové přátele a radost do života.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Pocit že vás něco přenáší i přes problémy budete mít od pondělního rána. Dokonce se budete snažit napravit nějakou chybu z předešlých týdnů, abyste měli nejen čistý stůl, ale i svědomí. Postupně vám bude stoupat sebevědomí. Bude to tím, že Slunce opouští znamení Lva a jeho energii si začnete plnými doušky vychutnávat vy od čtvrtka odpoledne. Nicméně i přes příznivý vliv Slunce se patrně v závěru týdne nebudete cítit ve své kůži. Budete se muset totiž zabývat záležitostí, která měla být utajena a nebude to pro mnohé Panny příjemné. Pokud byste v tyto dny měli jednat s právníkem, či na úřadech, raději schůzku odložte. Reagovat budete na první škrtnutí, a to znamená i zbytečné slovní střety, hádky. Pokud v tyto dny na někoho něco prozradíte či si na někoho postěžujete, tak si pište, že se to k dotyčnému donese. Proto vám bude dobré připomenout přísloví - mluviti stříbro, ale mlčeti zlato…



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Až do středy se vyhýbejte náročnějším sportovním aktivitám. Dá se také předjímat rozladěnost, špatná nálada, a příčinou bude nějaká žena. Její argumentace a tendence s vámi manipulovat bude vyžadovat vaši velkou míru tolerance a diplomacie, protože pokud neudržíte jazyk za zuby, následovat bude slovní přestřelka, všechno navíc otočí proti vám, a špatní nakonec budete vy. Stanete-li se terčem nějaké pomluvy, nechte to být, důležité je, že vy máte čisté svědomí. Vyhýbejte se až do středy také alkoholu. Jeho účinek na váš organizmus bude dvojnásobný. Ve čtvrtek dopoledne se začne vše obracet k lepšímu. Konstelace vám začnou přihrávat četné výhodné příležitosti a otevírat před vámi dveře všemi směry. Pocítíte sebevědomí, spokojenost a víkend bude jeden z nejhezčích za několik posledních týdnů.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Do nového týdne se budete probouzet s Lunou ve vašem znamení. Po aktivním víkendu budete mírně unaveni, takže se tento den do ničeho moc hrnout nebudete, spíše budete mít tendenci se někam zašít…
Ve středu si dávejte pozor na změnu nálady. Z euforie a veselí klidně doslova "skočíte" do skepse a vše budete vidět černě. Na přetřes může přijít i nějaká právní záležitost, kterou jste v minulých týdnech podcenili. Trošku to s vámi asi zatřese. Možné je i to, že se k vám donesou "řeči z druhé ruky", a týkat se to bude peněz. Popřemýšlejte, zda jste někomu lehkomyslně nepůjčili peníze, které dotyčný nejenže nevrací, ale ještě za vašimi zády druhým vykládá, že jste lichváři. V pátek se situace uklidní a v pohodové atmosféře prožijete i víkend, během kterého vám náladu ještě zlepší zpráva týkající se vašich rodičů či prarodičů.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
V pondělí sice budete zlepšovat náladu lidem okolo sebe, ale vše se začne obracet v úterý ráno, neb Luna vstoupí do vašeho znamení. Postupně váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle… Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat těm okolo vás sílu, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše "vždyť to počká..zítra je taky den“ totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu… Pod vlivem Luny budete až do čtvrtka podvečera, kdy přejde do následného znamení. Během víkendu se asi mnohokráte podíváte na bankovní účet, abyste se přesvědčili, zda vás nešálí zrak. Objeví se tam totiž částka, se kterou jste nepočítali. Řádně si ale zkontrolujte, zda to není nějaký omyl, zda vám platba skutečně patří.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
V prvních dvou dnech tohoto týdne se snažte dělat jenom to co je třeba, snažte se soustředit zejména při vyřizování korespondence, či při obchodním jednání, ať vaše nálady nejsou příčinou omylů. Další dny budete mít velkou podporu konstelací, takže se pustíte do plánování. Může se jednat o zahraniční zájezd, ale také nový projekt zejména pokud podnikáte. V pátek a sobotu budete pod vlivem Luny ve vašem znamení. Mentorování bez dostatku taktu může zvednout hladinu adrenalinu vašich nejbližších, ale i spolupracovníků. Jsou to pro vás navíc dny, kdy dáte přednost práci před domácností a svým protějškem. Tak si během tranzitu Luny vašim znamením občas připomeňte, že práce a vydělávání peněz nejsou všechno… Začnete se uklidňovat v sobotu odpoledne. Během víkendu vás může zaskočit nějaká návštěva. Bude-li vám nepříjemná, dejte to najevo.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Až do středy budete "fungovat" jako tlumič na nenáladu lidí okolo sebe. S vaším příchodem se jim totiž objeví úsměv na tváři a je jasné, že vám to bude dělat dobře. Od středy se situace obrátí, a naopak to budete vy, kdo bude potřebovat nějakou psychickou vzpruhu od druhých. To ale neplatí pro Vodnáře narozené 8. 2. až 12. 2. Vy se budete doslova vznášet na obláčku iluzí, snít můžete klidně i během dne! Pokud jste se narodili v uvedeném období a jste nezadaní, docela bych předjímala i seznámení, prostě dostanete příležitost "potkat" se s partnerem a to za velmi romantických okolností!
Všichni Vodnáři budou mít zvýšenou intuici, takže se nedivte, když dopředu odhadnete, jak která situace dopadne, anebo při zavonění telefonu budete vědět, kdože vám to volá. V neděli si určitě přispíte, protože se vám nebude chtít "vystoupit" ze snu, který bude tak živý, že se po procitnutí budete muset štípnout.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Venuše je stále retrográdní a tak se možná velice často i tento týden budete potýkat s nesouladem a neschopností najít společnou řeč s kolegy. Na to si dejte pozor, protože vaše nenálada by mohla i způsobit, že se na vás domluví a dají vám najevo otevřeně nesouhlas s vaším chováním. Zejména si dávejte pozor na pozdní příchody do práce, díky retrográdní Venuši totiž věnujete daleko víc času svému zevnějšku a prostě se může stát, že ráno nestíháte… Od středy si ohlídejte všechny právní záležitosti, a zeptejte se sami sebe, zda jste náhodou například nezapomněli odpovědět na nějaký dopis. Pokud ano, okamžitě to napravte, nebo se vám to v dalších týdnech může vymstít. Od čtvrtka zaznamenáte, jak si daleko víc rozumíte s přáteli, dokonce se dá předjímat, že vás zaujme nějaká skupinka lidí se specifickým koníčkem a vy se rozhodnete k nim přidat. Na přátele se tento týden můžete spolehnout, ať se to bude týkat čehokoliv!


Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0582 s