Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 27. 8. do 2. 9.

27.08.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 27. 8. do 2. 9.Slunce se nachází ve znamení Lva do čtvrtka 23. 8. 2007, kdy odpoledne přejde do následného znamení Panny. Merkur je od 19. 8. 2007 ve znamení Panny. Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007. V pátek 27. 7. 2007 večer se Venuše otočila a má retrográdní směr, a to až do soboty 8. 9. 2007 kdy v podvečer nabere opět přímý směr. Mars v úterý ráno 7. 8.2 007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007 kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka. Jupiter se nalézá ve znamení Střelce, Saturn ve znamení Lva. Uran ve znamení Ryb má retrográdní pohyb. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31. 10. 2007. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

V úterý krátce po poledni nastane Úplněk, což je okamžik, kdy naproti sobě stojí světla - Slunce a Luna. Tentokrát proběhne na ose Panna - Ryby a zajímavý bude tím, že Luna bude v konjunkci s hvězdami Deneb Adige a jednou z takzvaných královských hvězd, červenou hvězdou Fomalhaut ležící v souhvězdí Jižní Ryby, které se také říká strážce jihu.
Jedná se o hvězdu první velikosti a 17. nejjasnější hvězdu na nebi. Podle tradice má Fomalhaut poměrně proměnlivé působení, ale v jednom se starověcí hvězdopravci shodují… Fomalhaut má vztah k pravdě a hloubce lidského ducha. K tomu bude přizvukovat svým vlivem i již výše zmíněná hvězda Deneb el Adige neb tato "hvězdná sudička" vždy ukazuje na vynalézavost, ostrovtip, dobrý intelekt, logické myšlení, náklonnost ke studiu, filozofické založení…

A tak mne napadlo, jak je vesmír vstřícný, neb to se bude hodit všem, kteří 3. září nastupují do školy. Pod takovou ochranou by naši malí studentíci neměli mít problémy s přechodem z prázdnin do školních lavic! No a my dospělí se budeme dopouštět daleko méně chyb.
Pěkný týden všem!



Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Do posledního prázdninového týdne se probudíte s dobrou náladou, ale malý nedostatek až do středy určitě postřehnete. Často budete zapomínat, dokonce mnozí Berani si mohou plést dny a tak možná sem tam - pokud se nebudete dívat pořádně do kalendáře - asi něco prošvihnete. Vyžaduje-li vaše práce přesnost, vždy po sobě vše zkontrolujte! Navíc od úterý díky Úplňku zaznamenáte nějaké napětí na pracovišti, neshody. Pozor na pomluvy, nenechte se vtáhnout do sporů se svými kolegy. Objeví se mocenské boje, závist a hádky. Dejte na svoje znalosti, neboť těmi uberete prostor lidské hlouposti. V závěru týdne se potkáte s kolegy či kolegou, se kterým jste v nedávné době měli spor. Vše si vyříkáte a dá se napsat, že opět mezi vámi zavládne dobrá atmosféra, což vám notně vyspraví náladu. Během víkendu tlumte tendence měnit názory, plány, svoje aktivity z minuty na minutu, a neurážejte se pro maličkosti!



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Při pondělním vstávání se zdržte jakýchkoliv poznámek na adresu vašeho protějšku. Prostě budete mít tendenci vrčet na každého. Je to pro vás taky den, kdy byste se mohli dostat do křížku s nějakou ženou.
V úterý odpoledne, pokud v pondělí způsobíte roztržku s partnerem, dostanete šanci vše napravit. Úplněk vám totiž bude přát mimo jiného v oblasti rozkoší a intimit, vnese vášeň do vašeho intimního života. To je také pobídkou pro ty z vás, kteří se rozhodli založit či rozšířit svoji rodinu, neb tento Úplněk vám přeje okolo početí potomka. Naprosto skvělým dnem je pro vás pátek a pohoda se bude prolínat celým víkendem. &Stěstí budete mít i v případě obchodního jednání. Jen bude důležité se na svůj intimní protějšek příliš nemačkat, neb partnerovi - partnerce se klidně může z množství vaší náklonnosti zatočit hlava!



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Milí Blíženci, první 3 dny tohoto týdne se asi nevyhnete mírným zmatkům, ale je jasné, že vše se bude odvíjet od toho, zda se přinutíte k trpělivosti a nebudete přehlížet detaily. Snažte se být dochvilní, tím myslím to, že bude lepší, když na domluvené schůzky budete chodit s časovým předstihem a kontrolovat si všechny závazné termíny. Pokud vaše práce vyžaduje přesnost, vždy pečlivě zkontrolujte, zda jste na něco nezapomněli. Nápomocen vám bude Úplněk v úterý, neb vás začne nutit zastavit se, zpomalit tempo. Tak si najděte čas, v klidu si sedněte a vzpomínejte. Bude to nejlepší, co vám mohu doporučit, protože stejně budete myšlenkami "v dětství“, v duchu se budete vracet k rodičům, do míst kde jste vyrůstali. Vyvstane vám spousta vzpomínek na otce. Víkend věnujte skutečné relaxaci a odpočinku neb pokud budete nuceni přistoupit k nějaké intelektuální činnosti, občas se zaseknete…



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Možná to bude nevyspáním, možná nedostatečnou relaxací během víkendu, ale v pondělí prostě vaše nenálada bude vysílat do okolí doslova ohnivé jiskry a může to hned po ránu "odskákat" váš intimní partner. Po celý den mějte na paměti, že nejste schopni kompromisu a zejména při jednání se ženami se hlídejte, ať nevyprovokujete zbytečně hned první den v týdnu konflikt. Stojaté vody vašich vztahů rozčeří i Úplněk v úterý a následné dny. Na vině může být jedno slovo vyřčené v nevhodnou dobu a na nesprávném místě. Týkat se to může sourozenců, příbuzných ale i sousedů. Možná se s někým z nich tento týden dostanete do sporu nebo se stanete obětí jakési "pavlačové" pomluvy. Na víkend se vám doslova rozjasní myšlení, takže vám nebude dělat problém ani sebesložitější rozhovor či jednání. Problém ale může nastat v okamžiku, kdy se vás někdo zeptá na váš názor a vy mu řeknete, co skutečně vidíte a ne to, co dotyčný bude chtít slyšet.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
V pondělí si můžete připadat, že sedíte na dvou židlích. Ohromná vnitřní energie přetlumí nevyspání z víkendu, a vy si opět uvědomíte, jak jste vnitřně silní a odolní! Bude ale důležité to nepřepálit, neb si velmi ztěžka budete uvědomovat, že všechno má své meze a i vy máte určitý energetický potenciál, který můžete vyčerpat! Potom by totiž nad vaše síly byl i sebemenší problém! Dny okolo Úplňku si tentokrát posvítí na vaši oblast financí. Vypluje napovrch něco, co mělo zůstat skryto - před vaším protějškem, rodinou, spolupracovníky, šéfem… Ve dnech okolo úplňku si proto hlídejte svoje reakce a slovní projevy, neb se dá předjímat, že se slovně obujete do svého protějšku, a začnete mu vyčítat, že vydělává málo peněz, nebo příliš utrácí. Ale může se odkrýt také něco okolo smluv, dohod, a to vás přinutí zabývat se pracovně právními vztahy. Možná se jako pára nad hrncem v těchto dnech rozplyne nějaký váš sen, a příčinou bude finanční nedostatečnost.



Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Všem, kteří slaví tento týden narozeniny, přeji vše nejlepší!
Milé Panenky a Panáčkové, až do čtvrtka si budete připadat jak v nějakém špatném snu. Ne že by vám někdo ubližoval, to vy sami si začnete házet klacky pod nohy. Ačkoliv jste normálně přesní, dochvilní, neopominete sebemenší detail, máte před sebou dny, které vám předvedou, že i vy se můžete splést. Samozřejmě záleží na vás, zda nezačnete zmatkovat při prvním nezdaru. Velmi důležitý zejména pro ty Panny, které slaví v úterý narozeniny je Úplněk. Nabídne vám totiž virtuelně uvidět realitu, tedy objektivní pohled na vaši životní cestu, odkryje nedostatky nebo naopak vás nasměruje a ukáže možnost jak i svoje plány uskutečnit. Je to pro vás šance udělat si jasno, zda můžete v pohodě pokračovat ve stávající životní cestě, anebo zda se musíte vrátit a svoje aktivity znovu promyslet. To znamená, že si uděláte "jasno" ve svých problémech a neuskutečněných plánech, které nosíte v sobě…



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Ačkoliv se od přírody vždy snažíte vyjít s každým, počátkem týdne budete velmi nesnadno hledat stezičky porozumění, protože nebudete rozumět ani sami sobě. Hned po ránu v pondělí totiž na někoho tak "vyštěknete" že se vás lekne. Úplněk, který proběhne v úterý odpoledne, je pro vás velmi důležitý. Ukáže vám realitu a oblasti vašeho života, kterých jste se v posledních měsících jakoby zřekli a dá vám sílu opět nad těmito záležitostmi získat nadvládu a hlavně kontrolu… Možná začnete mít pocit, že se blíží vaše narozeniny a vy jste toho moc od předešlého roku nedokázali. Splínu se nepoddávejte, naopak si udělejte rekapitulaci toho, co se vám podařilo a uvidíte, že kladů bude daleko víc ! Během víkendových dnů budete jako proměnění. Energicky se budete účastnit kdejaké zábavy, ale hlavně se budete snažit mít stále vedle sebe svůj intimní protějšek. Nedivte se, když noci tohoto víkendu budou plné romantiky a vášní!



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Nenechte se v první polovině týdne znervóznit tím, že se občas spletete, či něco opomenete. Dobrou pomůckou pro vás bude zapisovat si všechny důležité úkoly popřípadě i termíny schůzek, a pokud je vaše pracovní činnost odvislá od přesnosti, držte se hesla - dvakrát měř a jednou řež! Když mne poslechnete, nezamotáte sami sebe do vršících se chyb! Objektivní pohled na svoje problémy i úspěchy vám poskytnou dny od Úplňku, který proběhne v úterý po poledni. Před očima jako film uvidíte své touhy a sny. Možná že si uvědomíte nemožnost něco dotáhnout do konce, ale právě díky uvědomění si nereálnosti některých svých vizí vám otevře nové možnosti. A na víkendové dny se těšte! Budou plný romantiky, vášně, mnohé &Stíry čeká nejedna společenská událost. Někteří &Stíři to pojmou jako rozloučení s létem… Ale v každém případě ucítíte silnou touhu po svém protějšku…



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
První dny týdne zvyšte vaši ostražitost, neb přehlížení detailů by se vám mohlo vymstít. Ti Střelci, kteří zejména v pondělí budou cestovat, a jsou nezadaní, potkají se čirou náhodou s někým, kdo jim nebude lhostejný. Je otázkou, zda udržíte na uzdě svoji vychloubačnost, neb tím byste potencionálního partnera - partnerku mohli odradit. Úplněk, který proběhne v úterý odpoledne, vám doslova rozjasní mysl. Uvědomíte si, jaké změny nastaly ve vaší kariéře, okolo Vaší profese. Odstartuje to nějaké události, které se projeví v uvedených oblastech během příštích několika měsíců. Víkend vám poskytne dny, kdy si opravdu užijete relaxace, rodiny, svých nejbližších. Mnohé myšlenky se vám často budou stáčet k sexu a erotice, ale zde nastane zádrhel, protože budete mít pocit, že byste svým projevením náklonnosti partnera nějak zaskočili. Na to Střelci zapomeňte, neb když partnerovi nedáte najevo svoje touhy a potřeby - jak by se mohly naplnit!



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Pondělek by pro mnohé Kozorohy mohl být pokračováním víkendové relaxace. Také zajímavé sny první dva dny týdne mohou být pro vás inspirací, zejména pokud se vám budou zdát čísla, která máte vsadit. Aspoň si kupte los, a nedbejte na vnitřní pocit, že to jsou zbytečně vyhozené peníze! Úterní Úplněk a několik následných dnů vás přinutí k zamyšlení nad svým dosavadním životem, co jste dokázali a co jste zanedbali. Díky tomu si uvědomíte, v kterých oblastech jste jen zběsile šlapali do pedálů bez výsledného efektu a tyto aktivity ze života postupně vyřadíte. Uděláte tak prostor něčemu novému, a vězte, že to bude mít s největší pravděpodobností nějaký vztah k cizině. Během víkendu učiníte spoustu návštěv zejména do svého rodného kraje. Takže bude hodně vzpomínání, návštěv, a možná i nejedna slzička, protože zjistíte, že mnohé přátele z dětství už nepoznáváte, a některé už nikdy nepotkáte…



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Pondělní vstávání bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení a tak je jasné, že se vám moc z postýlky nebude chtít. K aktivitě vás ale přinutí nějaký momentální nápad, a to byste nebyly Vodnáři, abyste se hned nepustili do jeho realizace. Dny od úterního Úplňku na vás budou mít doslova mystický vliv. Hlavou se vám začnou honit myšlenky spojené se sexem, mnozí se s velkým zájmem vrhnou na nauky spojené a okultismem, hermetikou. Ty z vás, kteří se začnou zaobírat financemi, je nutné upozornit na možnost, že se objeví nějaká nesrovnalost právě ve spojitosti s penězi, zejména které sdílíte s někým jiným. Může se také jednat o nezaplacení pojistky, daní,..etc. U mnohých se dá předjímat i nějaká nesrovnalost okolo dědictví. V momentu, jakmile se problémy začnou ozývat, nelelkujte a okamžitě zkontrolujte listiny. Možná se vás někdo totiž pokusí nějak oblafnout a tak bude důležité, abyste měli přesné informace.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Díky Slunci ve znamení Panny se dá napsat, že si procházíte obdobím polovičních narozenin. Je možné, že začnete mít pocit úbytku energie, dokonce můžete být daleko náchylnější k onemocnění díky snížené imunitě, a nálada se vám může pohybovat jako "tobogán". Asi se nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců… Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení -> jak zaseješ, tak sklidíš. Úplně nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic. Rozruch na dalších několik dnů vám vnese Úplněk od úterý odpoledne do oblasti partnerství, manželství. Je jasné, že zaleží na tom, jak v pevném vztahu žijete. Pokud váš vztah má mírně vratké "základy", čekejte potíže, a netýká se to pouze vašeho intimního života ale všech blízkých vztahů, tedy nevyjímaje ani vašeho osobního lékaře či obchodního partnera, pokud máte něco nedořešeno právně, tak i ve styku s advokáty můžete pocítit třecí plochy. Příčinou bude vaše neschopnost přizpůsobit se realitě a prosazování svého hlava nehlava…


Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0472 s