Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 20.4.2024, svátek má Marcela 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Týdenní horoskopy od 3. 9. do 9. 9.

03.09.2007   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Týdenní horoskopy od 3. 9. do 9. 9.Slunce je ve znamení Panny od čtvrtka 23. 8. 2007 do 23. 9. 2007 kdy krátce po poledni přejde do následného znamení Vah. Merkur vstoupí ve středu 5. 9. odpoledne do znamení Vah. Ve čtvrtek 27. 9. večer vstoupí do znamení &Stíra. Venuše se také nachází ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007. V pátek 27. 7. 2007 večer se Venuše otočila a má retrográdní směr, a to až do soboty 8. 9. 2007 kdy v podvečer nabere opět přímý směr. Mars v úterý ráno 7. 8. 2007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007 kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka. Jupiter je ve znamení Střelce. Saturn v neděli 2. 9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29. 10. 2009. Co Vám to nese do života, se dozvíte v horoskopu svého Slunečního znamení. Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb. Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31. 10. 2007. Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Vládce vašeho znamení Mars je v krásném postavení proti planetě lásky Venuše, takže si tento týden užijete do sytosti romantiky. Přízeň nese i školákům neb ukazuje na originální tvořivost a zručnost, takže se i naši malí Berani první týden ve škole doslova "blýsknou" svým umem. No a dospělí Berani, však už to znáte, Venuše vám bude dodávat sexuální apetit, takže to v intimnostech bude příjemně jiskřit!
Dlouhodobě: Vstup Saturna do znamení Panny začne prověřovat jak jste na tom se zdravím, pracovními podmínkami, zaměstnáním povšechně. Jedná se dlouhodobější období, během kterého mnozí Berani zjistí, že je stávající zaměstnání neuspokojuje, nebo neodpovídá vašim schopnostem a to bude impulz udělat změnu. Zejména ti Berani, kteří pracují pod stresem, budou mít sílu se konečně rozhoupat a začít hledat jiné, klidnější zaměstnání.



Býk (22. 4. – 21. 5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské. Vládce Venuše – polarita Yin
Vládkyně vašeho znamení se postará o šikovnost, manuelní zručnost, a tak pokud máte doma školáka Býka, první týden pro něho ve škole bude hračka, protože si se vším poradí, upozorní na sebe svojí šikovností. No a vy dospělí také nebudete zkráceni neb její projev pocítíte zejména v oblasti sexu. Vnese vám vášeň do vztahu a vězte milí Berani, že si dopřejete i jednu noční romantickou procházku!
Dlouhodobě: Díky vstupu Saturna do znamení Panny se začnete zabývat tím, zda jste dostatečně podnikaví, hraví a tvořiví, předvede vám, i jak jste na tom se spontánním vyjadřováním. Začne vám do života vnášet zkoušky, které mají osvětlit, jak jsme na tom zejména s vlastní tvořivostí. Upozorní vás, že tvoříme všichni a neustále - svůj vlastní život! Zeptá se vás, jak jste na to se samostatností, pomalu vás povede abyste uměli být sami sebou a dodá vám odvahu zbavit se závislosti na uznání druhých. Zejména Býci, kteří jsou přespříliš přísní na své děti, dostanou lekci, jak lze víc zvládnou hravostí.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. Vládu drží Merkur – polarita Yang
Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení. Je jasné že školáky Blížence to nenechá klidnými, a tak vás klidně probudí o dvě hodiny dříve, protože budou nedočkaví. No a dospělí Blíženci se tentokrát pod vlivem Luny nebudou honit, protože vás zklidní Luna. Navíc vám dodá dostatek logiky a potřebnou dávku rozumu. Od středy večera vás asi nemine mírné probírání se kontem, neb finanční náročnost vašich potřeb bude větší, než obnos ve vaší peněžence.
Dlouhodobě: Je možné, že během tohoto týdne zejména svobodní Blíženci začnou mít pocit neúplnosti života, díky nedostatečnému rodinnému zázemí. Povšechně všem Blížencům se totiž díky Saturnu, který vstoupil do znamení Panny, startuje dlouhodobější období, které se bude soustředit na domov, rodinu, domácí krb. Mnozí Blíženci zapustí kořeny a vytvoří rodinu, další si během uvedeného období pořídí byt či vlastní dům. Půjde o vytvoření zázemí, skutečného domova, kde se budete cítit bezpeční.



Rak (22. 6. – 21. 7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní. Vládce Luna – polarita Yin
Malé Ráčky pro první dny školy podpoří sama vládkyně znamení. Logika s jakou budou odpovídat na otázky učitelů je hned zařadí mezi premianty. Dospělí Raci budou zejména první dny plni pochopení a porozumění a vyhovíte i nějakému vrtochu svých nejbližších. Ve středu jednu hodinu popoledni vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde pátku večera. Nedivte se v těchto dnech nutkání mít všechny "milé" vašemu srdci nablízku.
Dlouhodobě: Na každodenní kontakty s ostatními lidmi a na to jak s nimi komunikujete, bude delší období dohlížet Saturn. Povede vás jako správný učitel a vždy nechá vyplout nesprávné vyjadřování. Jeden z hlavních úkolů, který vám Saturn na období ve znamení svého tranzitu znamením Panny nachystal je naučit se komunikovat srozumitelně a hlavně přijímat odpovědnost za to, co říkáte. Tentokrát už vám nebudou procházet jakékoliv slovní úlety. Mnozí Raci konečně zjistí, proč jim okolí do nedávné doby nerozumělo.



Lev (22. 7. – 22. 8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. Vládne Slunce – polarita Yang
První tři dny budou zaplněny spoustou setkání s novými lidmi. Pokud máte doma ratolest školou povinnou, budete mít asi zmatek kolik že lidí je u vás doma, neb se u vás jeho kamarády netrhnou dveře. Atmosféra doma vás natolik motivuje, že se přihlásíte do nějaké skupiny, která vám umožní rozvíjet vašeho koníčka. Možná to bude i uvědoměním si, že díky novému školnímu roku si moc klidu doma neužijete. V pátek večer vstoupí Luny do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete po celý víkend. Pokud jste srdíčkáři, snažte se v těchto dnech organizmus nenamáhat, a nepodceňujte tekutiny. Skvělý bude alespoň jeden šálek Kopřivového čaje denně!
Dlouhodobě: Mnozí Lvi pocítí tento týden velkou úlevu. Saturn totiž opustil vaše znamení a vy se konečně můžete doslova zhluboka nadechnout. Ale Saturn si pro vás nachystal další zkoušku! Bude se tentokrát týkat financí, vašich výdělečných schopností a toho, jak umíte "prodat" svůj um a talent. Jedná se pro vás o delší období, kdy bude dobré vystříhat se finančních půjček, pokud to skutečně nebude nezbytné. Jeho tlak můžete pocítit i díky obavám zda vše v dalším období po finanční stránce utáhnete. Proto bude rozumné se nezadlužovat, spíše se snažit mít vždy nějakou finanční částku jako rezervu.




Panna (23. 8. – 22. 9.)
&Sesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. Vládcem je Merkur – Yin
Všem Pannám, které slaví tento týden narozeniny, přeji vše nejlepší!
Malé Panny a Panáčkové si první dny ve škole budou užívat. Na jakoukoliv otázku odpovědí s takovou logikou, že se možná i pan učitel podiví. No a vám dospělým nebude chybět v pondělí ani v úterý dostatek selského rozumu. Slavíte-li narozeni uprostřed týdne, můžete se v dalších 365 dnech potýkat s neochotou udělat změny, vybočit ze své rutiny. Příčinou může být i zjištění, že se s vámi někdo pokouší manipulovat. Slavíte-li narozeniny ke konci týdne, dá se přejímat někým milostný románek! Více byste se dozvěděli z osobní roční prognózy.
Dlouhodobě: Do vašeho znamení se na delší dobu přestěhoval Saturn, kterému se říká Pán času. Povede vás následující dva roky k poznání, abyste odkryli, kdo vlastně jste, a ukázali světu ze sebe to nejlepší. Je to pro vás jakýsi start do nové životní etapy, a to sebou nese nutnost přehodnotit vlastní systém hodnot. Nechá vyplout na povrch, co sami na sobě musíte změnit, a co je pro váš život opravdu důležité a čeho se máte zbavit.



Váhy (23. 9. – 23. 10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. Toto znamení je ovládáno Venuší – polarita Yang
Nepodléhejte iluzím, zejména se to týká vaší kariéry. Mohli byste podlehnout vábničce zlepšení postavení, ale v momentě jak byste svoji vizi začali realizovat, přijde zklamání neb vše bude úplně jinak, než vám bude prvotně naznačeno. Poslouchejte svůj zdravý selský rozum, neb vás vždy nasměruje a upozorní, že něco není v pořádku a v které oblasti! Kroťte taky svoji drobotinu školou povinnou, tedy máte-li doma školáka či studenta Váhu, ať si vždy vše dobře rozmyslí, zejména co se týče kroužků, zájmových předmětů, ale i výběru nových kamarádů.
Dlouhodobě: Saturn Pán času doputoval do znamení Panny a vám tím nastává dlouhodobější bilancování. Poodhalí vám oblasti života, kde na vás ještě čekají nějaké nedořešené úkoly. Jedná se pro vás o období třídění, a vy si postupně uvědomíte, co vám ve vašem životě překáželo a překáží, co vás brzdí. Je to pro vás milé Panny skvělá příležitost udělat úklid jak sami v sobě tak tím pádem i ve svém životě.



&Stír (24. 10. – 22. 11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Spoluvládce vašeho znamení vnese jiskru do vašeho partnerství. Vášeň s vámi bude cloumat celý týden, ale taky sklony k romantickým projevům vaši náklonnosti vůči protějšku. Máte-li nějaké nesrovnalosti finančního rázu, snažte se vše uvést do pořádku, neb by to mohlo mít i právní dohru!
Velkou podporu máte tento týden ve své rodině, a tak když budete potřebovat radu, víte na koho se obrátit!
Dlouhodobě: Po delší časové období se ve větší míře budete zaobírat svými přáteli, známými, a mnozí &Stíři se rozhodnou zapojit do nějakého společenství. Je jasné, že vám Pán času svým kritickým okem odhalí ta přátelství, kde všechno není v pořádku, kde vás třeba někdo jenom využíval, kde jste slepě někomu věřili. To přinese určitě mírné rozčarování, ale na stranu druhou se vám vyčistí diář a zůstanou tam pouze ti, na které se i v případě nouze budete moci obrátit.



Střelec (23. 11. – 21. 12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Milí Střelci, ačkoliv jste děti štěstěny, tento týden na velké juchání nevypadá. Pocity že nemáte energii, náznaky oslabení organizmu, na stranu druhou neustálé nutkání, co toho musíte ještě stihnout. Budou to dosti protichůdné vlivy, a je jasné, že v takovém chaosu se vám nebude dobře dýchat. Bude to tím, že zbývá poslední čtvrtina roku do vašich narozenin. Je to pro vás období kdy si můžete projít určitou krizí, zejména když se v myšlenkách budete procházet vším, co se vám za uplynulé měsíce nevydařilo.
Dlouhodobě: Ani vás nemine účinek vstupu Pána času do znamení Panny. Bude vás po celou dobu svého tranzitu v tomto znamení nutit zamyslet se nad tím, jak umíte uplatnit svoje schopnosti, a provede předůkladnou revizi vašeho společenského statutu a kariéry, trošku si i posvítí na vaši pověst. Pocit nesnesitelného břemene mohou zažít ti Střelci, kteří zastávají sice nějakou funkci či postavení, ale i přesto nemůžou uplatňovat naplno vlastní schopnosti ani ambice.



Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. Vládcem je Saturn – polarita Yin
Počátkem týdne můžete na všechny vrčet. Ale když si to ohlídáte a hned první den týdne nedáte najevo, že jste vstali levou nohou, další dny si můžete dokonce vylepšit vztahy nejen na pracovišti, ale i v příbuzenstvu. Rodinné záležitosti se v druhé polovině týdne dostanou do popředí jak vašich myšlenek, tak i aktivit, neb si uvědomíte, jak jsou pro vás vaši nejbližší důležití.
Dlouhodobě: Pro vás si milí Kozorozi nachystal změnu životních postojů a názoru na život povšechně Pán času Saturn. Svým vstupem do znamení Panny vám startuje dvouleté období, ve kterém se vaše mnohé aktivity a myšlenky budou soustředit k cizině, právu, filozofii, ale i vlastní životní morálce. Jako negativum byste mohli někteří zažívat těžkosti se soudy, nebo problémy v zahraničí - nebo s někým v zahraničí. Co je ale pozitivní, ledasčemu se přiučíte, seznámíte se s novými lidmi, ať už díky studiu či cestování.



Vodnář (21. 1. – 18. 2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné. Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Máte-li doma malého Vodnáře, první dny se snažte ho uklidňovat, neb bude mít tendenci na všechno spěchat a je jasné že začne dělat z nepozornosti chyby. Pozitivem je, že všichni Vodnáři se od středy v daleko větší míře budou snažit věnovat rodině, dětem. Čtvrtek a pátek jsou pro vás naprosto skvělými dny! Něco vás překvapí, a to vám tak zvedne náladu, že splníte zejména svým ratolestem a intimnímu protějšku i nemožné!
Dlouhodobě: Váš spoluvládce Saturn pro vás nachystal dlouhodobější období, kdy vám přesně ukáže na ty svazky, které jsou pro vás přítěží, a to pocítíte zejména v případě, pokud podnikáte. Mnohé se bude dít i v oblasti intimností, sexu. Nějaký tlak bude postupně narůstat i okolo majetku, který sdílíte se svým partnerem, a je jedno zda intimním čí pracovním. Bude důležité se snažit mít pod kontrolou podnikové finance, neb se možná v daleko větší míře budete potkávat s kontrolory.



Ryby (19. 2. – 20. 3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin.
Vstupujete do týdne, který vám přesně ukáže, zda jste v rodině a vůči jejich příslušníkům dodržovali všechna pravidla. Někdo vám dá silně najevo, že jste to v nějaké oblasti přehnali. Mnohé Rybky z toho budou rozmrzelé, protože na nápravu bude pozdě. Chcete-li cokoliv změnit, využijte závěr týdne. Podpoří vás spoluvládce vašeho znamení a tak je možné, že se vám nakonec i v rodině podaří vše srovnat! Dlouhodobě: Do protilehlého znamení se na dlouhou dobu přestěhoval Pán času. Pro většinu Rybek to znamená zejména hlubší zamýšlení se nad partnerstvím. Mnozí budou muset právě této oblasti věnovat daleko víc času a energie, než doposud. Saturn vás přinutí zastavit se a bilancovat předchozí roky. Jedná se o takzvanou opozici této planety na vaše Slunce, a v které oblasti nejvíce pocítíte vliv tohoto tranzitu, vám prozradí osobní prognóza. Ale povšechně se to projeví i častější únavou, a proto bude velmi rozumné ve větší míře dbát o svoje zdraví neb se vám mírně oslabí imunita, takže budete daleko náchylnější k onemocněním.


Vypracovala Naďa &Smídová http://www.webpark.cz/nadasmidova


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.025 s