Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Miss Aerobik vyhlašuje boj nezdravé „kráse“

03.06.2009   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Miss Aerobik vyhlašuje boj nezdravé „kráse“Soutěž zdravé krásy – i tak by se dala nazvat zbrusu nová podoba projektu Miss Aerobik České republiky, jehož semifinále se uskuteční již 6. června 2009 v Club Hotelu Praha-Průhonice. Miss Aerobik ČR klade důraz právě na půvab, který je spojený se sportem, zdravým životním stylem a radostí ze života. Je to krok ke kráse s rozumem, v jejímž světě nebudou modelky na molech omdlévat vyčerpáním. Nezní to sympaticky?

Kult nezdravě vyhublých modelek doopravdy vyhovuje jen málokomu. O tom, že na hubnutí hladověním není nic přínosného, se popsaly již celé stohy papíru, ale v běžné modelingové praxi se bohužel s tímto tvrzením dívky příliš nesetkají. Miss Aerobik České republiky a s ní spjatá modelingová agentura Miss Aerobik Models proto přichází s novým trendem „fitness modelingu“ – dávají si záležet na tom, aby krása byla opět spojena se zdravým tělem a stylem života. Ne nadarmo se totiž tvrdí, že „ve zdravém těle zdravý duch“.
„Soutěž Miss Aerobik ČR mi dala možnost seznámit se s lidmi, kteří pracují jako opravdoví profesionálové a nechybí jim odhodlání, energie a sportovní nadšení. Díky agentuře jsem navíc získala spoustu modelingových a sportovních zakázek a jistotu, že mě nikdo nebude nutit do neuváženého hubnutí, protože o tom Miss Aerobik ČR naštěstí není,“ říká vítězka loňského ročníku Táňa Bednářová.

O tom, že sport a krásné dívky prostě patří k sobě, se budou moci diváci přesvědčit 6. června na semifinále Miss Aerobik České republiky 2009 v Club Hotelu Praha-Průhonice. Soutěžní disciplíny, mezi kterými nebude samozřejmě chybět ani aerobik, slibují příjemnou podívanou a inteligentní zábavu. Kromě hlavní kategorie Miss Aerobik (18 – 30 let) se bude hlasovat také o postupujících v kategorii Miss Aerobik Junior (14 – 17 let). Semifinále a zároveň i finále v kategoriích MiniMiss (6 – 10 let), Kadet (11 – 13 let), a Missis (31 a více let), se uskuteční v sobotu 13. 6. 2009 v kladenské sportovní hale.

A protože ve světě sportu se oceňují nejen nejlepší výsledky, ale také dosažený pokrok, v letošním roce se bude na podzimním finálovém večeru, který se uskuteční v prostorách TOP HOTELU Praha, vyhlašovat i Miss Aerobik Star. Titul získá dívka, která v přípravné fázi zaznamená největší posun kupředu ve fyzických parametrech (poměr svalové hmoty a tuků, fyziologie těla), ve fyzické výkonnosti, v aerobiku a modelingu jako takovém. Novinkou oproti předchozím ročníkům jsou také hodnotné ceny, na které se vítězky mohou těšit – po dobu svého kralování budou mít missky k dispozici luxusní vůz, těšit se mohou též na nové bydlení.


Zdroj: www.missaerobik.cz


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0238 s