Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pátek 19.4.2024, svátek má Rostislav 

Hledej

Sociální sítě



Webmagazín na Instagramu
Webmagazín na X Twitteru

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Nechte se zabalit do čokolády

04.08.2009   Monika Dobešová   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Nechte se zabalit do čokoládyKdo by se v dnešní době nezajímal o svoji krásu, jak duševní tak i fyzickou? Proto jsem se rozhodla zaměřit na zkrášlující a omlazující zázraky wellness. Ve své sérii  článků Vás uvedu do světa masáží a zábalů, které se u nás začínají rozmáhat. Třeba si potom budete chtít také vyzkoušet některý ze zázraků wellness na vlastní kůži.

Již po přečtení nadpisu se mnohým z Vás jistě sbíhají sliny a jiní namítají, proč takovou lahůdku dávat na tělo a ne do úst. Mohu Vás uklidnit. Při této proceduře můžete obojí. Čokoládové zábaly a masáže jsou u nás poměrně novinkou, což je docela s podivem neboť čokoláda je známá již tisíce let. Už staří Aztékové věděli o jejich blahodárných účincích a vědci naši doby jim dali zapravdu. Díky endorfinům navozuje pocit dobré nálady a můžeme si ji „obalit“ nervy. Tak proč ne koneckonců i tělo? Jste unavení? Bolí Vás svaly? Tak to je ten správný čas nechat své tělo rozmazlovat touhle pochoutkou.

Na „čokomasáž“ můžete vyrazit do různých wellness a relaxačních center nebo třeba i do hotelů téměř po celé České republice. Co Vás čeká? Záleží, jaké centrum navštívíte. Někde dostanete před procedurou šálek výtečné horké čokolády na potěšení chuťových buněk. Poté si lehnete na lůžko, kde Vás čeká čokoládový peeling a masáž celého těla 100% horkou čokoládou. V některých centrech dostanete i speciální prádlo, aby jste si neumazali to svoje. Následuje zábal. Někde Vám k němu dají k dotvoření atmosféry i fondue. Nakonec Vás celou důkladně omyjí a tím buď procedura končí a nebo ještě chvíli relaxujete. Opět záleží na konkrétním wellness centru. 

O co se vlastně obohatíte? Asi jako nejlepší věc bych jmenovala pocit spokojenosti a uvolnění. Pokožka je nádherně vláčná, jemná a dokonale provoněná. Jde o výbornou prevence proti celulitidě a pomáhá také k zmizení strií. Teď každého jistě napadá, na kolik taková procedura vyjde. Většinou kolem 1100Kč až 2500Kč. Doba, kdy o sebe necháváte pečovat se pohybuje od 60 až do 120 minut. Pokud jste právě teď zjistili, že máte některé z obtíží zmíněných na začátku článku, rozklikněte vyhledávač a zadejte čokoládové masáže. Jistě si najdete město nejblíže Vám. A když už tam budete můžete se také informovat například na skořicovou masáž pro zeštíhlení, medovou masáž pro odstranění odumřelých buněk a dokonale hladkou pokožku nebo třeba masáž kokosovým olejem pro odstranění únavy a bolesti. Ale o tom všem až v dalším článku.

Zdroj obrázku - http://www.magnoliaspa.lv


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.218 s