Tisk článku ze serveru Webmagazin.cz - První velká japonská kuchařka právě vychází



Úvodník: Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu suši i japonských specialit krok za krokem. Všechny recepty připravíte ze surovin, které jsou snadno dostupné i u nás.

Článek:
První velká japonská kuchařka v České republice!
 
Praha 17. dubna 2013 – Všem milovníkům japonské kuchyně přináší Nakladatelství Fragment první Velkou japonskou kuchařku v České republice. Pod vedením opravdových kuchařských mistrů si nyní můžete připravit suši a další japonské speciality i u vás doma. Všechny recepty lze uvařit ze surovin dostupných v naší obchodní síti. Titul Velká japonská kuchařka vychází právě dnes!
 
  Originální japonská kuchařka je první knihou receptů na českém trhu, která vznikala výhradně ve spolupráci s japonskými kuchaři. Autoři se při sestavování soustředili nejen na samotnou přípravu pokrmů, ale připojují také rady, jaké náčiní vybrat, krok za krokem představují základy vaření v Japonsku a poukazují na to, jak správně vybírat ingredience. Čtyři japonští kuchaři, kteří pokrmy připravují, jsou skutečnými mistry svého oboru, např. část o suši je dílem sushimastera Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association.
 
Postup přípravy každého receptu je nejen přesně popsán, ale také vyobrazen na fotografiích. Při výběru jednotlivých jídel byl velký důraz kladen na dostupnost surovin. Všechny pokrmy lze připravit z přísad, které jsou v prodeji v českých obchodech.
 
 
„Vážení a milí čtenáři, je nám velkým potěšením uvítat vás na stránkách první Velké japonské kuchařky v České republice. Ke spolupráci jsme přizvali špičkové japonské kuchařské mistry a na stránkách vám představíme kompletní základ japonské kuchyně včetně názorných vysvětlení postupů přípravy, aby si každý z vás mohl jídla jednoduše připravit.“
                                        Tomio Okamura a Mie Krejčíková-Okamura


Vydalo nakladatelství Fragment, 2013




23.04.2013 - redakce