Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  středa 11.12.2024, svátek má Dana 

Hledej

Spolupracujeme

www.alpress.cz

www.argo.cz

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Domácí vepřová tlačenka s lanýži, nakládanými žampiony a křenem

08.05.2012   redakce   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Domácí vepřová tlačenka s lanýži, nakládanými žampiony a křenemMáme pro vás unikátní recept šéfkuchaře restaurace Chagall´s, Petra Hajného. Jedná se o první ze série receptů na pokrmy z Přeštického prasátka, které má restaurace Chagall´s v nabídce v současné době.

Domácí vepřová tlačenka
Vepřovou plec, bok, hlavu a nožičky uvaříme ve vývaru společně s kořenovou zeleninou, divokým kořením a snítkou čerstvé majoránky.
Po uvaření maso vyndáme a necháme vychladnout. Vývar mezi tím svaříme, aby získal silnější chuť, a podle potřeby dochutíme.
Vychladlé maso a zeleninu nakrájíme na kostičky, smícháme s potřebným množstvím vlažného vývaru. Přidáme čerstvě nasekanou petrželku
a nastrouhaný lanýž.

 
Směs plníme do přírodních sáčků na tlačenku a necháme vychladnout.
 
Nakládané žampiony
Čerstvé žampiony nakrájíme na tenké plátky a společně s nakrájenou kořenovou zeleninou a šalotkou smícháme s předem připraveným sladkokyselým nálevem.
Naplníme do skleniček a zavaříme ve vodní lázni při 85°C cca 15minut. Po zavaření vyndáme a položíme dnem vzhůru.
 
Smetanový křen
Čerstvě nastrouhaný křen necháme při 70°C vylouhovat ve smetaně, kterou pak plníme do šlehačkové láhve.


Dobrou chuť!




Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0666 s