Tři hořkosladké básněUpíří kousnutí A p o k a l y p s aNad ránem svítáLedová je plochaJak to bohužel chodilo v armádě
Musela zemřít... Anička?FOTOCITÁTY přímo z dušeBřeznové čtení: Od napětí k vnitřnímu kliduZakázané lásky mocných aneb Tatíček MasarykSny podle Stephena KingaMáme rádi zvířata - ale která?Královský balet, české špičky i mladé talenty: Gala Mezinárodních týdnů tanceNosná zeď Sofie Švejdové až do 8. květnaJak poznáte čerstvost a původ vajec?Vinnetouův odkazDokonalá vražda a jiné povídky Miroslava MackaNicolas Cage v psychologickém thrilleru THE SURFER
Pivovar v Úněticích, který se nachází zhruba pět kilometrů od hojně navštěvovaných Roztok, je podnikem, jehož sláva se hvězd dotýkala. Řada foodblogerů o něm nadšeně referovala a určitě nalákala mnoho dalších zájemců o nevšední gastronomické zážitky. Já po své návštěvě však toto nadšení rozhodně sdílet, ani šířit nemohu.
Přečtěte si také: Grobiánské hody u Kokořína
Proto nikdy nechodím do žádného minipivovarů, kvalita bývá většinou pochybná a pivo nestojí za nic. Ať žijí poctivé pivovary!
Ivoš65
Tak já mám i dobré zkušenosti z malých pivovarů, ale tahle návštěva se prostě nepovedla. Je to vždycky jen o lidech a o jejich přístupu, jako všechno:-)
Vyjádření majitele pivovaru k článku
Dobrý den, rád bych se vyjádřil o Vašem článku o Únětickém pivovaru. Bohužel se domnívám, že zde nedošlo k pochopení našeho záměru obnovení výroby piva v Úněticích. Díky komunistickému režimu objekt bývalého pivovaru do roku 2010 sloužil jako skladiště v dosti devastovaném stavu. Naším záměrem je navrácení původního záměru a využití budovy. Bohužel Vše nelze najednou a stavební opravy se realizují postupně. Domnívám se, že i většina návštěvníků to pochopí. Z tohoto pohledu nám článek nepřijde zcela objektivní.
Přeji hodně úspěchů.
S pozdravem
Štěpán Tkadlec
Ředitel pivovaru
Únětický pivovar a.s.
Chci se vyjádřit ještě k prohlášení pana ředitele. Nevím, co je neobjektivního na tom, že konstatuji, že budovu zdobí lešení a není to hezké. To je prostě fakt. Text byl však o něčem jiném a to, že nefungoval příliš optimálně servis, tedy obsluha, a jídlo nebylo odpovídající kvality. To je přesně to, proč chodíme do restaurací, abychom byli dobře obslouženi a dobře se najedli.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.