Jak zasahuje umělá inteligence do tvůrčího psaní?Meditovat a tvořitTichá domácnostRomeo a Julie věku pokročiléhoPromiskuita Svátky vánoční
Knižní leden5 významných kulatých výročí české kulturyFantomová bolest – česká premiéra působivého tanečního dramatu8 překvapivých faktů o kultovním Jurském parkuTanči aneb pohybovník KVÍZ: Jak moc znáte oscarové filmy? Ukažte se!Po kafkovsku nejen o Praze4. února, den boje proti rakovině: Počet lidí s touto diagnózou roste...Vrcholí „Line“ edice Suprahonu – Blues Rock Line 1968-89Láska k temnotámKdysi tady hořel oheň - román Anny WinterovéForman na Letní scéně Musea Kampa
Pivovar v Úněticích, který se nachází zhruba pět kilometrů od hojně navštěvovaných Roztok, je podnikem, jehož sláva se hvězd dotýkala. Řada foodblogerů o něm nadšeně referovala a určitě nalákala mnoho dalších zájemců o nevšední gastronomické zážitky. Já po své návštěvě však toto nadšení rozhodně sdílet, ani šířit nemohu.
Přečtěte si také: Grobiánské hody u Kokořína
Proto nikdy nechodím do žádného minipivovarů, kvalita bývá většinou pochybná a pivo nestojí za nic. Ať žijí poctivé pivovary!
Ivoš65
Tak já mám i dobré zkušenosti z malých pivovarů, ale tahle návštěva se prostě nepovedla. Je to vždycky jen o lidech a o jejich přístupu, jako všechno:-)
Vyjádření majitele pivovaru k článku
Dobrý den, rád bych se vyjádřil o Vašem článku o Únětickém pivovaru. Bohužel se domnívám, že zde nedošlo k pochopení našeho záměru obnovení výroby piva v Úněticích. Díky komunistickému režimu objekt bývalého pivovaru do roku 2010 sloužil jako skladiště v dosti devastovaném stavu. Naším záměrem je navrácení původního záměru a využití budovy. Bohužel Vše nelze najednou a stavební opravy se realizují postupně. Domnívám se, že i většina návštěvníků to pochopí. Z tohoto pohledu nám článek nepřijde zcela objektivní.
Přeji hodně úspěchů.
S pozdravem
Štěpán Tkadlec
Ředitel pivovaru
Únětický pivovar a.s.
Chci se vyjádřit ještě k prohlášení pana ředitele. Nevím, co je neobjektivního na tom, že konstatuji, že budovu zdobí lešení a není to hezké. To je prostě fakt. Text byl však o něčem jiném a to, že nefungoval příliš optimálně servis, tedy obsluha, a jídlo nebylo odpovídající kvality. To je přesně to, proč chodíme do restaurací, abychom byli dobře obslouženi a dobře se najedli.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.