Online kurz tvůrčího psaníKráva a kreténJana Slaninová: Něco mi přeletí přes nos a řekne pišMEMENTO MORIListopad Spisovatelská inspirace
Ptáci, které krmíme pečivem, umírajíOnline kurz tvůrčího psaníCo mě v listopadu zaujalo na NetflixuLidé bez dějin jsou prachNeratov: Příběh kostela pro všechnyPůlnoc je nejtemnější hodina – jak pro koho...Ota Filip jako ten poslední ze starých deníkůFilmový muzikál ČarodějkaLiška, delfín a špaček: Jak letouny Aero získaly svá zvířecí jménaFOTOREPORTÁŽ: Lake Nakuru a NaivashaListopadové literární poklady Filmování s režisérem Robertem Sedláčkem
I česká kuchyně může být zdravá, tvrdí pořadatelé čtvrtého ročníku festivalu české kuchyně PLZEŃSKÁ ŽUMBEROVA VAŘEČKA, který se koná v sobotu 5. září na loukách u kostela sv. Jiří v tamní čtvrti Doubravka. Kdo nevěří, ten se může přesvědčit od 10 hodin dopoledne až do noční 22. hodiny.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.