MEMENTO MORIListopad Spisovatelská inspiraceMůj pokus dospět aneb Palachův týden 1989Tvůrčí psaní 39 - ArchetypyDuše zesnulých se tuto noc vracejí na zemský povrch
5 receptů na drůbeží kulinářské lahůdkyFazole na tři způsoby: Nezapomínejte v jídelníčku na luštěniny!Mravní dějiny českého národa II.Mravní dějiny českého národa I.Večer přiměřených depresí FOTOPOSTŘEHY: Jakou hodnotu mají myšlenky?Moje Čechy, můj domov, můj humor5 tipů pro osamocenéZahradníkův rok zabolelHello! Kde bude skvělý Halloween? Máme pro vás tipDOPORUČUJI poezii na podzimní večery Co mě v říjnu zaujalo na Netflixu
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné nahradit hlavní chod. Přesně takovou kombinaci dobré chuti, zdroje síly a přitom jednoduchého vaření nabízí tradiční hrstková polévka.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.