Náročný denNenaplněnáNezapomeň na pětadvacátý dodatek ústavyLáska s příchutí šansonuO chválu stojím!!! Moc. A přece…Léto je, když
Ukrajina, děti a zvon časuCo mě v září zaujalo na NetflixuDítě prachu zrozené ve válceTvorba Adrieny Šimotové a Adély Součkové na jedné výstavěNesnězeno přichází s novou spolupracíStačí si počkatGeniální výstava Tima Burtona se v pondělí rozloučí s Prahou. Ještě to stihnete!Dojemný a vtipný Malý velký pes ve filmovém zpracováníSpása ve formě audioknihŘeky Otomara DvořákaFotograf hvězd Bruce Weber vystavuje v Praze!Strhující výkon – Andrew Scott ve hře Váňa
Není to tak jednoduchá otázka, jak se na první pohled zdá. V první řadě se nám na pultech obchodů často nabízí nekvalitní potraviny, v řadě druhé si naše tělo může vybudovat vůči některým potravinám intoleranci. Takže i když si myslíme, že jíme zdravě, našemu tělu se to nemusí líbit. Na rozdíl od alergické reakce, kterou na sobě každý ihned vypozoruje, jsou potravinové intolerance mnohem zákeřnější. Neprojevují se tak okatě. Spíše způsobují vleklé zdravotní problémy, vyrážky, ekzémy, opakované záněty, bezdůvodné bolesti, psychickou nerovnováhu. V lepším případě "pouze" nadýmání nebo únavu.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.