Nezapomeň na pětadvacátý dodatek ústavyLáska s příchutí šansonuO chválu stojím!!! Moc. A přece…Léto je, kdyžZpěv horského potokaNech se unést fantazií v Kadani nebo online
Tip na výlet: Z empírového unikátu na gotické DobroniceROZSUDEK SMRTI – Ve víně se místo pravdy někdy skrývá smrtAnnabelle přivedla na svět Dear CaliTři kapitáni: Space opera, od které se těžko odtrhneteNa Vinici sv. Kláry již brzy vypukne tradiční vinobraníŽijeme lidsky? Jak moc se naše bydlení měnilo s dobou?FOTOREPORTÁŽ ze safari na vlastní zahraděKVÍZ: Poznáš knižní postavu?DOPORUČUJI tyto knihy na odpolední čteníSkryté dějiny revoluce oxfordských překladatelůNový podcast Med a peří přichází s celou řadou tématPivovar Velké Popovice zahájí babí léto tradičním Klobáskofestem
Eva Francová patří na českém knižním trhu ke stálicím. Její Svatojánské kuchařky patří mezi nejoblíbenější svého druhu posledních několika málo let.
K literárním počinům přibyl blog autorky, kde se však nesetkáte jenom s pochutinami, ale i s filosofií majitelky těchto stránek.
Její návraty ke kořenům člověka, pradávným znalostem v soužití s přírodou, nyní zpracovala do své poslední knihy s názvem ROK VE SVATOJÁNU. Graficky poutavě "zabalená" kniha nese podtitul "o zahradě, bylinách, rituálech a dobrém jídle". Jak dostála svému názvu se dozvíte v následujícím článku.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.