AKCE: Kurz tvůrčího psaníKráva a kreténJana Slaninová: Něco mi přeletí přes nos a řekne pišMEMENTO MORIListopad Spisovatelská inspirace
Rozhovor s Martinou Bittnerovou o andělech a lidských chybáchTelegram s adresou svět... jedné dívceKATOLOGIE v Divadle pod PalmovkouFOTOPOSTŘEHY: Pes mnoha tváříVánoce u Čapků aneb Jak Karel a Olinka pekli cukrovíVánoční zážitky a chutě z botanické zahradyUkrajinské pohádkyNa co umírali čeští králové?Vaše teta tak mluvila s dětmi, pochopení většiny nečekejteSyrový průvodce hrdinstvím, zradou a cenou za svoboduŽivot pochází ze životaPlast je past
Znáte ghí? Je to čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Neobsahuje žádné mléčné bílkoviny, proto je vhodné i pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu. Stimuluje tvorbu žaludečních kyselin a tím podporuje dobré zažívání a chuť k jídlu. Kyselina máselná působí protizánětlivě ve střevech a pomáhá udržovat hladinu inzulinu. Díky zvýšenému obsahu vitamínů A, D, E a K, ghí ocení také lidé trpící záněty zažívacího traktu i alergií na lepek. Vydrží až rok bez lednice.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.