Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  pondělí 2.12.2024, svátek má Blanka 

Hledej

Spolupracujeme

www.alpress.cz

www.argo.cz

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


10 tipů, proč si zamilujete ghíčko

08.08.2018   Aneta Šimonková   Společnost   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

10 tipů, proč si zamilujete ghíčkoZnáte ghí? Je to čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Neobsahuje žádné mléčné bílkoviny, proto je vhodné i pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu. Stimuluje tvorbu žaludečních kyselin a tím podporuje dobré zažívání a chuť k jídlu. Kyselina máselná působí protizánětlivě ve střevech a pomáhá udržovat hladinu inzulinu. Díky zvýšenému obsahu vitamínů A, D, E a K, ghí ocení také lidé trpící záněty zažívacího traktu i alergií na lepek. Vydrží až rok bez lednice.
 

 
  1. Trvanlivost – díky odstranění mléčné bílkoviny a odpaření vody má ghí velmi dlouhou trvanlivost bez nutnosti chlazení.
  2. Nepřepaluje se - ghí má vysoký kouřový bod (250°C). Během zahřívání tak nevznikají nestravitelné toxické látky.
  3. Chrání střeva – díky kyselině máselné působí ve střevech protizánětlivě a pomáhá udržovat hladinu inzulinu.
  4. Hubnutí – energie z mastných kyselin pomáhá spalovat tuky.
  5. Detoxikace – mastné kyseliny na sebe váží toxiny a volné radikály, které následně odvádí z těla pryč.
  6. Trávení – stimuluje tvorbu žaludečních kyselin a tím podporuje dobré zažívání a chuť k jídlu.
  7. Záněty – ghí udržuje zásadité prostředí, čímž zabraňuje vzniku zánětu a usnadňuje hojení.
  8. Nervy a mozek – omega 6 a omega 3 mastné kyseliny chrání mozek a nervové buňky.
  9. Cholesterol – BIO ghí obsahuje CLA (kyselina linolová), která snížuje hladinu cholesterolu, pomáhá odbourávat tělesný tuk, podporuje růst svalové hmoty a funguje též jako antioxidant.
  10. Kůže – ghí lze udržovat i zevně, protože hojí podrážděnou kůži, hydratuje a zvláčňuje.


České ghíčko
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, má vysoký kouřový bod – 250°C. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má blahodárné účinky na vaše zdraví. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná.

Cena:
150 Kč/ 220 ml
355 Kč/ 720 ml
www.ceskeghicko.cz







Dominika Flídrová, majitelka, www.ceskeghicko.cz
 

 


Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 1.2531 s