Nejste li zaregistrováni, můžete tak učinit zde, nebo si můžete nechat zaslat zapomenuté heslo

Jméno:

Heslo:
 

 ISSN 1802-2863 . Tiráž ...  Dnes je  sobota 22.6.2024, svátek má Pavla 

Hledej

Spolupracujeme

www.bioscop.cz

www.bontonfilm.cz

www.botanicka.cz

www.divadlodisk.cz

www.divadlonavinohradech.com

www.divadloviola.cz

www.dokoran.cz

www.epocha.cz

www.hostbrno.cz

www.jota.cz

www.knihykazda.cz

www.literarnistrom.cz

www.mestskadivadlaprazska.cz

www.ngprague.cz

www.supraphononline.cz

www.svandovodivadlo.cz


Moje krásná čarodějka

19.08.2005   redakce   Film   Zobraz článek ve formě vhodné pro tisk

Moje  krásná čarodějkakomedie USA 2005
Premiéra: 25.8.2005
Režie: Nora Ephron
Hrají: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman, Kristin Chenoweth a další

Slogan: Nudíte se, začněte randit s čarodějkou.

Naivní a dobrosrdečná čarodějka Isabel (Nicole Kidman) z kalifornského San Fernando Valley je pevně odhodlána od základu změnit svůj život – chce se vzdát svých nadpřirozených schopností a žít jako každý obyčejný smrtelník. Na druhé straně města se mezitím snaží šarmantní herec Jack Wyatt (Will Ferrell) vzkřísit svou uvadající hereckou kariéru. Seriálem, který jej má znovu postavit na nohy, je remake oblíbeného sitcomu z 60. let Bewitched, v němž se chystá ztvárnit titulní roli.
Pak ale shodou okolností narazí na Isabel, která mu ihned učaruje. Zvláště pak její nos, který se až zázračně podobá nosu Elizabeth Montgomery – představitelky čarodějky Samanthy v původním televizním seriálu. Jack začíná být přesvědčen, že by se Isabel mohla této role v jeho novém seriálu zhostit.
Stejně tak učaruje i Jack Isabel. Považuje jej za ideálního smrtelníka, s nímž by se mohla usadit a vést po jeho boku obyčejný život, po kterém tak touží.

Brzy se ukáže, že měli pravdu oba – avšak poněkud jiným způsobem, než si představovali.


Producenti: Douglas Wick, Lucy Fisher, Penny Marshall and Nora Ephron
Scénář: Nora Ephron & Delia Ephron
Kamera: John Lindley
Střih: Tia Nolan

Přístupnost: mládeži přístupný

Filmografie - výběr:

Nicole Kidman (herečka):

Tlumočnice (2005)
Stepfordské paničky (2004)
Nevěsta přes internet (2001)
Ti druzí (2001)
Moulin Rouge (2001)


Michael Caine (herec):

Batman začíná (2005)
Austin Powers - Goldmember (2002)
Slečna drsňák (2000)
Pravidla mošťárny (1999)
Tichý hlas (1998)
Aljaška v plamenech (1994)

Zdroj: www.falcon.cz



Komentáře čtenářů

Jméno: Email:
Nadpis:
Komentář:

Vulgární a urážlivé reakce budou redakcí smazány
Kontrolní otázka proti spamovacím robotům:
Jaký je součin tří a čtyř? 

ISSN 1802-2863 . Tiráž

Copyright © 2001 - 2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.

Redakce, Reklama - Podmínky a právní omezení - Registrace

Vygenerováno za 0.0468 s