Nezapomeň na pětadvacátý dodatek ústavyLáska s příchutí šansonuO chválu stojím!!! Moc. A přece…Léto je, kdyžZpěv horského potokaNech se unést fantazií v Kadani nebo online
TENKRÁT V MEXIKU - TV tip – mstitel s kytarovým pouzdrem znovu na scéněUmění prostého života? Návod k použitíPříběh monstra 20. století – GoebbelsKdyž baron práší po MosteckuJeď, Britt-Marie, jeď!Ukrajina, děti a zvon časuCo mě v září zaujalo na NetflixuDítě prachu zrozené ve válceTvorba Adrieny Šimotové a Adély Součkové na jedné výstavěNesnězeno přichází s novou spolupracíStačí si počkatGeniální výstava Tima Burtona se v pondělí rozloučí s Prahou. Ještě to stihnete!
Tradiční česká kuchyně nám Čechům chutná, a do určité míry jsme na ní byli odkázaní díky určité izolaci dlouhá desetiletí. O to nadšeněji od devadesátých let minulého století přejímáme pokrmy z kuchyní zahraničních, ba přímo exotických. Bohužel často recepty obsahují pro nás naprosto neznámé ingredience, a tak kuchařské knihy s nimi mizí na dno knihoven. Jednu z čestných výjimek tvoří vynikající publikace „Skvělá chuť Thajska“ (vydalo nakladatelství MLADÁ FRONTA), která nejen svou obsahovou, ale i grafickou stránkou přímo vábí k tomu vyzkoušet si nějaké jídlo, jehož předpis v ní čtenář nalezne.
Copyright © 2001 -
2024 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.