S osamostatňováním dětí to nepřehánějmeBarevný světVenkovská tancovačkaOtcovi psí smrt (díl pátý)Otcovi psí smrt (díl čtvrtý)Ať žijí múzy
Praha zažila opět plno radosti a štěkotu. Psí den přilákal i Helenu VondráčkovouPět roků uteklo od smrti Mirka KováříkaVe víně je pravda. Někdy i vraždaRobert Vano v Tančícím domě pobavil historkou o hrobce, zve i na výstavu Bylo jednou jedno Duhové údolíVesmír a mezilidské dialogy = almanachHudba z Mission ImpossibleNakonec úřaduje smrt – detektivní román z prostředí ministerstvaMechanický andělHororové pátky na FilmboxuKvětnové čteníV hlavní roli citron: Cyberlemon válcuje cybertruck. Kde ho spatříte?
Tradiční česká kuchyně nám Čechům chutná, a do určité míry jsme na ní byli odkázaní díky určité izolaci dlouhá desetiletí. O to nadšeněji od devadesátých let minulého století přejímáme pokrmy z kuchyní zahraničních, ba přímo exotických. Bohužel často recepty obsahují pro nás naprosto neznámé ingredience, a tak kuchařské knihy s nimi mizí na dno knihoven. Jednu z čestných výjimek tvoří vynikající publikace „Skvělá chuť Thajska“ (vydalo nakladatelství MLADÁ FRONTA), která nejen svou obsahovou, ale i grafickou stránkou přímo vábí k tomu vyzkoušet si nějaké jídlo, jehož předpis v ní čtenář nalezne.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.