Barevný světVenkovská tancovačkaOtcovi psí smrt (díl pátý)Otcovi psí smrt (díl čtvrtý)Ať žijí múzyOtcovi psí smrt (díl třetí)
Tajný život Frederyka ChopinaCo mě v květnu zaujalo na NetflixuPraha zažila opět plno radosti a štěkotu. Psí den přilákal i Helenu VondráčkovouTajný život AIVe víně je pravda. Někdy i vraždaNebeská modř – Peklo je ještě níže, než si myslímePět roků uteklo od smrti Mirka KováříkaBylo jednou jedno Duhové údolíRobert Vano v Tančícím domě pobavil historkou o hrobce, zve i na výstavu Vesmír a mezilidské dialogy = almanachTajemství všech tajemství budí rozruchHudba z Mission Impossible
Přípravy na svátky jsou v plném proudu, a tak nás v redakci napadlo, že i my se s vámi podělíme o naše osvědčené a léty prověřené recepty. A protože "šéf" by měl jít příkladem, jako první přicházím já se svou troškou do mlýna, resp. receptem na skvělou polévku. Její méně sváteční formu vařím po celý rok (nepřidávám mražený hrách a vývar). Ale vám doporučuji k premiéře určitě její "luxusnější" variantu.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.