Meditovat a tvořitTichá domácnostRomeo a Julie věku pokročiléhoPromiskuita Svátky vánočníHelena Zeťová nám bohužel odešla
PIANISTA - TV TIP - Hudebník, který přežil holocaustCo mě v lednu zaujalo na NetflixuKnižní ledenKVÍZ: Kolik toho víte o graffiti a street artu?Po krvavých stopách berlínské zdi Odhalení nových snímků – Barrandov studioPo stopách židovské obce v Plzni IV: Když se život stane vězením5 významných kulatých výročí české kulturyŘetěz ze zlata3 nejvyšší stavby České republikyFantomová bolest – česká premiéra působivého tanečního dramatuRomantická komedie Holka od vedle startuje v kinech
Přípravy na svátky jsou v plném proudu, a tak nás v redakci napadlo, že i my se s vámi podělíme o naše osvědčené a léty prověřené recepty. A protože "šéf" by měl jít příkladem, jako první přicházím já se svou troškou do mlýna, resp. receptem na skvělou polévku. Její méně sváteční formu vařím po celý rok (nepřidávám mražený hrách a vývar). Ale vám doporučuji k premiéře určitě její "luxusnější" variantu.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.