Venkovská tancovačkaOtcovi psí smrt (díl pátý)Otcovi psí smrt (díl čtvrtý)Ať žijí múzyOtcovi psí smrt (díl třetí)Ranní údiv
Jaké jsou vaše zkušenosti s dietami?Divadlo MANA se stěhuje do ZOO!Láska bez cenzury, film Kde končí láska slibuje víc než jen romanciKVÍZ: Znáte ženy české kultury?Franz Kafka očima čtyřiceti malířů Festival TANEC PRAHA se vrací!Prague Philharmonia: Návrat ke kořenům i posunování hranicSurfař v AustráliiTip na výlet: Hostýn, místo plné zázraků Proudem vzpomínek s Vladimírem KořenemDům tanečního umění otevřel své brányTip na výlet: Libosad v Kroměříži
Ideálně bílá vejce odmastíme čisticím prostředkem na nádobí. Neuškodí, pokud pracujeme v rukavicích, protože vejcím vadí i naše vlastní mastnota, barva se pak hůře chytá. Pak si připravíme nálev s barvicí přírodninou a 2 lžícemi octa, který povaříme asi 10 minut, než do něj vložíme vejce. (Ozdobit je můžeme klasicky prostřednictvím provázků, listů či trávy, které na vejce pevně připevníme.) V nálevu vejce vaříme i s octem asi 15 minut a pak je necháme v nálevu ještě nějakou dobu ležet, klidně i přes noc.
Copyright © 2001 -
2025 www.webmagazin.cz Všechna práva vyhrazena - All rights reserved.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu redakce Webmagazin.cz zakázáno.
Redakce nezodpovídá za obsah příspěvků.